Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Transfer konusunda aklıma her zaman İlhan Cav Cav'ın bir anısı gelir...

Malumunuz Türkiye'de bankada hali hazır nakit bulunduran tek klubü Gençlerbirliği.. Sattığı futbolcuların haddi hesabı yok..

Hatırlarsınız Geremi vardı Real Madrid'e sattığı.. nasıl sattığını anlatıyor..

Bunu İspanya'ya davet etmişler , yemeğe oturmuşlar.. İlhan Cav Cav da dil yok :)

Onlar elleriyle 3 yaptıkça bizimki eliyle beş gösteriyormuş.. olmaz diye işaret edip yemeğe devam ediyorlarmış..

Bu el ile rakam gösterme epey bir sürmüş olacak ki :) İlhan Cav Cav kalem ile büyük bir karton istemiş.. :)

Kartona kalemle 5 Milyon Dolar ( doların işaretini yapmış ) kartonu yemek masasındaki herkese göstermiş :)

Sonunda kabul etmişler.. haliyle..

Yalçın Dümer üstüne basa basa 5 defa pazartesi Sneijder bitecek dedi. Geçmiş olsun bu da yattı :sad007:

Malumunuz Türkiye'de bankada hali hazır nakit bulunduran tek klubü Gençlerbirliği.. Sattığı futbolcuların haddi hesabı yok..

Bunu İspanya'ya davet etmişler , yemeğe oturmuşlar.. İlhan Cav Cav da dil yok :)

Onlar elleriyle 3 yaptıkça bizimki eliyle beş gösteriyormuş.. olmaz diye işaret edip yemeğe devam ediyorlarmış..

Bu el ile rakam gösterme epey bir sürmüş olacak ki :) İlhan Cav Cav kalem ile büyük bir karton istemiş.. :)

Kartona kalemle 5 Milyon Dolar ( doların işaretini yapmış ) kartonu yemek masasındaki herkese göstermiş :)

İlerde Madridle maç yaparsa hatır şikesi de yapar bizim yaşayan ölü o zaman :b5:

İspanyolların misafirperverliğine denk gelmiş İngiltere'de Almanya'da yapsa aynı şeyi kedi gibi ensesinden tutup camdan aşağı atar güvenlik görevlileri

Bnde bu duruma üzülmüyo değilim.Transfer yatarsa Ünal A. çok sert eleştirilicek.Kapa açıklama yaparak yönetim dertsiz başına dert aldı

sadece kap mı adam zaten tvlere çıkıp söylüyor bunu hep yapıyorlar çanta bavul madrid e gittiler noldu rezil olup geri döndüler bu tip hareketler taraftarda güvensizlik yaratır ne amaçla yapılıyor çözemiyorum ama elbet bir çıkarları vardır şirketler holdingler yöneten adamlar bu kadar acemilik yapamaz üst üste bir çıkarları vardır heralde

Yalçın Dümer üstüne basa basa 5 defa pazartesi Sneijder bitecek dedi. Geçmiş olsun bu da yattı :sad007:

Bu yalcin duzenbaz sahtekar fanatik yazari her neyse bu adam Yalanci kelmenin esit anlamini tasiyor !!

Resmi olarak bu Yalcin Dumerin yazdigi haberlerin 0,002 % oranda tutma varmis vay anasini beee birde ekmek parasi kazaniyorlar ben anlamiom ..

Bnde bu duruma üzülmüyo değilim.Transfer yatarsa Ünal A. çok sert eleştirilicek.Kapa açıklama yaparak yönetim dertsiz başına dert aldı

başkanın suçu ne söyler misin? adam gitti interin en iyi adamı içingitti onlarla anlaştı. inter başkanı bile çıktı biz anlaştık dedi.sneijder gelmek istemezse ve bundan dolayı başkan suçlanıyorsa suçlayan kişi kimse kusura bakmasın bi fenerliden farkı yoktur.

nefret ediyorum su yalinc dan, zaten kavga ettim onunla ne futboldan anliyor ne transferleri dogru, bir gün yazdim iste neden hic bir isi tutmuyor diye, küfret meye basladi

başkanın suçu ne söyler misin? adam gitti interin en iyi adamı içingitti onlarla anlaştı. inter başkanı bile çıktı biz anlaştık dedi.sneijder gelmek istemezse ve bundan dolayı başkan suçlanıyorsa suçlayan kişi kimse kusura bakmasın bi fenerliden farkı yoktur.

yönetime kızabileceğim tek konu sadece Sneijder üzerine yoğunlaşması çok büyük risk. Stoper - Sol Bek ilgilenmiyorlar sanırım.

Flaş...İnter Başkanı Moratti'denSneijder'a son ihtar: 24 saat içinde kararını ver, kulübe zarar verme! (De Telegraaf spor editörü)

Bu birandın işi gücü yokmu beyler adam emniyet şeridindeki arabaları cekip cekip koymuş hep :asd:

Bu yalcin duzenbaz sahtekar fanatik yazari her neyse bu adam Yalanci kelmenin esit anlamini tasiyor !!

Resmi olarak bu Yalcin Dumerin yazdigi haberlerin 0,002 % oranda tutma varmis vay anasini beee birde ekmek parasi kazaniyorlar ben anlamiom ..

Krdşm nsl hspldn o %0.002 yi bi zhmt anltsn :D :D :D

nefret ediyorum su yalinc dan, zaten kavga ettim onunla ne futboldan anliyor ne transferleri dogru, bir gün yazdim iste neden hic bir isi tutmuyor diye, küfret meye basladi

Adamın ben hiç tutturduğunu görmedim şimdiye kadar ama hiç bozmadan hala sallamaya devam ediyor. Yıllardır..

Birde sms duyumu çıkmış :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt