Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

S.A. renkdaslar. Bir kac gundur bu nobeti takip ediyorum ve sizin uykusuz kaldiginizi goruyorum:asd:. Ben Rodney ile D.O.S.'in altyapisinda oynadim, sonradan Ajax ona bir teklif sunup Ajaxa getirdiler. Hep sokakta futbol oynardik beraber. Kendisiyle mesajlastik bu transfer konusundan, tek soyleyebilecegim ondan olumlu haber aldigimdir. Yani iciniz rahat olsun.

Doğru bile olsa kimse sana inanmaz.

bence Yolanthe'yi nişantaşında bir tur gezdirsek istanbul'a iyice ısınır.

İngiltere'de bence moda sektörü ve alışveriş merkezleri ölü.

Londra'da oxford/regent street ile biri regent streette diğer farklı bir semtte olmak üzere iki büyük alışveriş binasından başka birşey yok.Nişantaşı ile karşılaştırınca benim gözümde sönük kaldı.Milano ya da paris'i geçemeyiz belki ama İstanbul'un Londra'dan daha iyi olduğu bir gerçek.

Yengeye nişantaşında bir butik açtık mı yeter :yenieek:

sneijderin kapıcısı konuşup yok gitmez dese herkes inanıyorda, Mali Birand ve başkan konuşunca neden inanılmıyor ???

Mazoşist bir toplum olduk çünkü

Başkan: %95 geldi

niye %100 değil ühhüüüü :sad007:

200 takipçili bir adam : transfer yattı

demiştim gelmeyecek diye İSTİFA !!

ya elektrikler giderse

eee Transferde de ki risk bu isde. bosuna demiyoruz burda 100% olmadan is bitmez diye.

Bu arada nasil hesapldigimi bir anlatiyim :)

Persembe-cuma-cumartesi-pazar = yaparmi 96 saat... yani 95% düz hesap yapmisdir baskanimiz.. bu demektirki pazartesi saat 04:00 cifarlarinda bu is 100% olmasi gerekiyor :lol:

Bu Football İtalia denen kuruluşun sahibinin Gürcan Bilgiç oldugundan şüpheleniyorum..Bir kere olumlu haber yapmaz bu site ?

bence Yolanthe'yi nişantaşında bir tur gezdirsek istanbul'a iyice ısınır.

İngiltere'de bence moda sektörü ve alışveriş merkezleri ölü.

Londra'da oxford/regent street ile biri regent streette diğer farklı bir semtte olmak üzere iki büyük alışveriş binasından başka birşey yok.Nişantaşı ile karşılaştırınca benim gözümde sönük kaldı.Milano ya da paris'i geçemeyiz belki ama İstanbul'un Londra'dan daha iyi olduğu bir gerçek.

Yengeye nişantaşında bir butik açtık mı yeter :yenieek:

Nişantaşında da bir halt yok.Sadece kaymak tabakanın yarısı orda ondan popüler.

1461 trabzon maça çıkmadan önce yürek yemiş gibi oynuyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt