Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Darlığın sonu>>>>>>>>>>>ferahlık Sabrın sonu>>>>>>>>> selamettir arkadaşlar biraz sabır

Allahın da izniyle yarın snıjder gelecek(inşallah)

elia ile sneijderi aynı cümleye yazmak haksızlık olmus. v.dervaart gayet oynadı tothennam de kötü bir kariyer bırakmadı bence

Elia harbi neolmus wikipedia baktim adam W.Bremende mac bile oynanamamis hahahah daha beter olsun ..

Neyse Sneijderin da insallah olacagi odur bize gelmezse :lol:

Bu sol bek yerine keşke sol bek oynayabilen bir stoper alınsa daha iyi olmaz mı renktaşlar ?

seref aydin in mesajlarina nasil ulasabilirim

Kişisel bir sorum olacak arkadaşlar ?

Allah göstermesin Sneijder gelmezse ilk tepkiniz nasıl olur veya ne olur?

bize birşey olmaz ama asıl olan ünal aysala olacak forlan reyes-shaqiri-podolski :) ben rahat olurum ama aysal yatamaz

Kanaltürk TopBizde program sunucusu Galatasaray yöneticisi Lütfi Arıboğan bağlanacak Sneijder transferindeki son dk gelişmesini anlatacak

Fatih Demireli Sneijder için hem ikna edildi yazmış, hem de pürüz var yazmış...

beyler bugun tv programlarda birseyler cikar bence biraz daha detay cikar herkez iyi izlesin biryerde biri baglanirsa yönetici olarak hemen haber edelim bir birimize :)

Osman Altunterim ‏@altunterim

İhtiyaç belliyken, Galatasaray'ın tüm enerjisini 10 numara transferine harcaması ne derece doğru bir strateji?

Biraz futboldan anlayan biri bu takımın hücumda organize olamadığını görür..İleri atılan toplar duvara çarpıp geri dönüyor,orta sahamız dönen topları almak için debelenmekten oyuna ağırlığını koyamıyor..Sonrasında bütün ihale savunma oyuncularına kalıyor..Bizim herşeyden önce derli toplu oynayabileceğimiz bir oyun sistemine ihtiyacımız var ve bunun içinde gerçek bir organizatör şart,tıpkı Sneijder gibi...

Bir günde bir yönetici açıklama yapmadan geçsin. Bir susun sessizce halledin şu işleri. Konuştukça durum olumsuz yönde ilerliyor. Amaçları ne anlamadım. Böyle oyuncu mu alınır arkadaş oyun mu oynuyorlar anlamadım. konuşmayan bir Ali Dürüst kaldı sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt