Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yolanthe'ye müthiş baskı var. Bir bakıyorum 46 tweet gelmiş bir anda, taraftarın baskısı inanılmaz. This is Nişantaşı falan diyorlar. :asd::asd::asd::asd::asd:

Bizim medya simdi Sneijdiri Yolanthe yengeden bosamak icin elinden geleni yapmazsa ; Forum Uyeligimi Yirtarim

Ulan bakıyorumda ne kadar pis kişiliksiz insanlardan oluşan bir basınımız var yazıklar olsun koskoca adamların yaptığı işlere bak yok karısı şöyleymiş böylemiş size ne lan...Allah sneijdere sabır versin buraya gelirse buna ihtiyacı olacak pişman olmaz inşallah

Transfer Nöbeti

Çok ortada oldu bazı seyler çok aleni oldu

İnşallah bir terslik olmaz

Olası bir hayal kırıklığı çok seyleri etkiler...

Sent from my iPad using Tapatalk

sneijder bu lafları duyarsa kaya'yı bir güzel ... neyse.

Yolentenin söylediklerini siz mi duydunuz? Bizim çok değerli basınımız yanlış çevirmiştir kesin haberi...

iki gün önce rüyamda Sneijderin swansea ile anlastigini gördüm acayip üzüldüm, dünyam yikildi resmen :D uyaninca okada mutlu oldumki :D

İyi geceler arkadaşlar gün boyu yoktum. Durumlar dün gece bayağı kötüydü, bugün olumlu-olumsuz bir gelişme yaşandı mı?

Transfer Nöbeti

Ntvspor ilk defa bu kadar inat etti bir haberinde..

Sent from my iPad using Tapatalk

Ulan bakıyorumda ne kadar pis kişiliksiz insanlardan oluşan bir basınımız var yazıklar olsun koskoca adamların yaptığı işlere bak yok karısı şöyleymiş böylemiş size ne lan...Allah sneijdere sabır versin buraya gelirse buna ihtiyacı olacak pişman olmaz inşallah

Hepsi yalaka iste, reyting icin annelerini bile satar bu cinsiyetler

100 tane "yorumcu" "spor progammi yapan" "gazeteci olan" var ise bunlarin arasinda en fazla 1 tane adam gibi adam cikar... onu da 6 ay icinde yok ederler.:sad007:

Kaya, milletin karısına sırıtarak imalarda bulunacağına , daha önceki karısının insanların aklındaki imajına baksın.Ve şuan ki eşinin de kendi yuvasını yıkarak kendisiyle evlendiğini bir hatırlasın.

Forumda da bu tür imaları yapanlar var...Yakışmıyor.

Beyaz tv de piç şişko ortalığı karıştırıyor.

iğrenç bir medyamız var bu kadar aptalca yorumlar hareketler kıskançlıklar buneya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt