Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yarın gece 7 civarlarında açıklanır bence transfer, dert etmeyin. En fazla Salı günü.

Melo'yu yolluyorsan zokora, yada buna benzer tipte oyuncu getirirsen olur..

Alper,Sneijder,Selcuk üçlüsü çok yumuşak bir üçlü olur..

Hallaç pamuğuna döneriz..

Bence çok teknik , akıllı bir orta saha olur 2-3 pasla gol pozisyona gireriz. Zaten Tsl'de defans orta sahaya kadar çıkıyor tüm takımlar bize defans yapıyor o açıdan düşünmek lazım ŞL'de de çok sağlam bir defans oyuncusu gelirse Semih'in yanına sıkıntı yaşamayız bence.

[video=youtube;AG9Zg6geea8]https://www.youtube.com/watch?v=AG9Zg6geea8[/video]

Refik kardeşim atmıştı daha önce, yarın Sneijder gelince atacağım:

z73j.gif

:asd:

Bence çok teknik , akıllı bir orta saha olur 2-3 pasla gol pozisyona gireriz. Zaten Tsl'de defans orta sahaya kadar çıkıyor tüm takımlar bize defans yapıyor o açıdan düşünmek lazım ŞL'de de çok sağlam bir defans oyuncusu gelirse Semih'in yanına sıkıntı yaşamayız bence.

Aynı noktada birleşemiyoruz renktaş..

Belki yanılıyorumdur ama düşüncem budur.. :yenieek:

dun ogleden sonra attigim mesaji sayin albayrak aynen onadi sneijder yarin aksam geliyor :)

herkese iyi geceler yarın güzel bi gün olması dileğiyle :)

[video=youtube;FFQ3UtSDxwk]https://www.youtube.com/watch?v=FFQ3UtSDxwk[/video]

bence Gökhan İnler gelecek seneye.yeterki Ş.L.direk gidelim yine sene sonunda...

No inleri satmazlar ve satlsalarda 29 yaşına gelmiş adma biz 15 milyon bonservis vermeyiz. O paraya gider m'vila alırım genç mi genç, yırtıcı mı evet. Arada bir nefis pasar atıyor. Meloda nadir olsa bu pasları atıyor.

30 metre nokta pas atması beni mutlu ediyor melonun. Ki yönetimin yerinde olsam bonservisini alırım. Mayıs sonu dedin mi bonservisini almamız lazım sonra ağlarız yine burada niye tatil yaptı diye. Alırsın adamı temmuz 2 gibi kampta ol dersin gelir.

Seneye yabancı sınırlaması bir kişi azalıyorsa Hamit ortaya alınıp,yerine sağ kenar için bir oyuncu alma gibi bir ihtimal olabilirmi ?

Sanmam brother..

simdilik kontratlar

Muslera 30.06.2016

Eboue 30.06.2015

Ujfa 30.06.213

Danny 30.06.2016

Riera 30.06.2014

Melo kiralik

Elmander 30.06.2014

Amrabat 30.06.2017

8 oyuncu diyelim

Ujfa kontrati bitiyor kesin ayrilir

Riera ve Elmander son yillari (talibleri cikarmi?)

Melo kiralik alinir mi bilmiyoruz henuz. (alinir mi kiralanirmi?)

Sonucta önümüzdeki sezon kadroda en az 5 yabanci olacaktir (sneijderi de katarsak yine 6 Melo bir sekilde kalirsa yine 8)

Burda en basit yol Muslerayi satmak ve Onur'u almak olur bence... istemiyorum ama en kolay yol bu gözüküyor Riera ve Elmanderin talibi olacagini sanmiyorum, Melo yine bir sekilde bu kadroda yerini alir. ki yerine alacagin Türk oyuncu olarak tek G.Inler var o kalitede (alper Potuk demeyin bana!)

Hamitin ise ön libero olarak gecici olur ama sezon boyu kaldiracagini hic zan etmiyorum oyun yapisi buna uygun degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt