Ertuğrul Kara
Kırmızı Üye
- 13 Temmuz 2012
- 2.155
- 0
- 856
Cevap: Transfer Nöbeti
İyi geceler kardeşim.
Cümleten iyi geceler arkadaşlar.
İyi geceler kardeşim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cümleten iyi geceler arkadaşlar.
Melo'yu yolluyorsan zokora, yada buna benzer tipte oyuncu getirirsen olur..
Alper,Sneijder,Selcuk üçlüsü çok yumuşak bir üçlü olur..
Hallaç pamuğuna döneriz..
Atlético de Madrid - Güncel kadro - transfermarkt.tr
Transfermarkt'ede yansımış güncel değerler.. Serbest kalma maddesi gerçekten var mı onu bilmiyorum. Kimseden bunu doğrulayan bir açıklama duymadım veya okumadım.

Bence çok teknik , akıllı bir orta saha olur 2-3 pasla gol pozisyona gireriz. Zaten Tsl'de defans orta sahaya kadar çıkıyor tüm takımlar bize defans yapıyor o açıdan düşünmek lazım ŞL'de de çok sağlam bir defans oyuncusu gelirse Semih'in yanına sıkıntı yaşamayız bence.
dun ogleden sonra attigim mesaji sayin albayrak aynen onadi sneijder yarin aksam geliyor![]()
herkese iyi geceler yarın güzel bi gün olması dileğiyle
[video=youtube;FFQ3UtSDxwk]https://www.youtube.com/watch?v=FFQ3UtSDxwk[/video]
Kesin bilgi serbest kalma maddesi 24 milyon haberlerde bulursun. Bunun tartisilmasi imkansiz. Emin ol.
bence Gökhan İnler gelecek seneye.yeterki Ş.L.direk gidelim yine sene sonunda...
Bizde olsaydı diyorum. Şuan ki kadroda. Sneijderle beraber bizde olsaydı.. Keşke olsaydı :sad007:
dun ogleden sonra attigim mesaji sayin albayrak aynen onadi sneijder yarin aksam geliyor![]()
2 ay once dedigimde konudan atilmistim bir kez daha atin beni ama kaka gelecek.
Seneye yabancı sınırlaması bir kişi azalıyorsa Hamit ortaya alınıp,yerine sağ kenar için bir oyuncu alma gibi bir ihtimal olabilirmi ?
Bizde olsaydı diyorum. Şuan ki kadroda. Sneijderle beraber bizde olsaydı.. Keşke olsaydı :sad007:
Sen işin futbol yönünden bakıyorsun ama saha dışı yönünden bakamıyorsun. Saha içi yönünden +, saha dışı yönünden ----.