Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Abdurrahim Albayrak, Sneijder buraya gelip yeni Hagi olmak istiyorum dediğini söyledi. Onun dışında bekliyoruz, Ünal Aysal %95 bitti dedi.

Yönetim Kurulu üyesi ve Sportif A.Ş. icra kurulu üyesi Mehmet Ali Birand'ın Sneijder transferi hakkındaki tweetini de unutmamak gerek.

Yokmu kısa özet geççek bi allahın kulu sevaba girsin gelişmeler neler :D

Fatih hocam oyuncuyken forvette oynamış ,

bilimum FBJK familyasının uykuları kaçmaya başlamış ,

azizin medyadaki yalayıcıları ne yapacaklarını şaşırmış ,

Yabanci siniri yalan olur beyler cok takilmayin ,kluplerin hicbiri istemez alttan oyuncuda gelmiyor zaten.Kisaca o is imkansiz oylesine Tupcunun ortaya attigi bi laf kendi bile kalmaz 2 seneye..

Açıklamaları şimdi izledim, yorumum şu: Ahmet Çakar hakemliği bıraktıktan sonra hayatına düdük olarak devam etmeye karar vermiş ve öyle de devam ediyor. Saygılar.

Zaten sneijder yarin cevap vermeli yoksa bizim yaptigimiz protokol anlasmasi bitiyor

Yalnız Albayrak basgan transferlerle uğraştık kampa geç katıldım falan dedi.

Serbest olsun demiyoru da belirli bir sekilde gercekciligi olacak kriterler olsun. Yerli oyuncularin pahali piyasasi yaninda gercekten yetenek ve kalite en alt seviyesinde hatirladigim kadariyla.. bugun 30 yasindayim. 90li yillarin basinda bile bir cok daha yetenekli oyuncular hatirliyorum...

rahat olalim tüpcü o koltukta kalmasi imkansiz biraz zaman lazim.

Tüpçü gider başka şikeci gelir renkdaş,düzen yok bişey yok.Tff başkanını seçerken klüplerin eşit etki etmesi gerekiyor yoksa bu düzen böyle gider

Albayrak'ın konuşmalarından Carlinhos transferinde müspet gelişmeler olduğu sonucuna vardım.

Neyse herkese iyi geceler

Bana göre Sneijder bilerek 15 ocak'a kadar uzattı ki protokol bitsin diye..Gelmek istemiyor bu adam baska acıklaması olamaz.

Yarın da sınav vardı ama hiç çalışamadım Sneijder yüzünden, bittim ben. Yaktın beni..:asd:

İnşallah yarın (Bugün) Olumlu olumsuz bir gelişme olur. Umarım olumlu olur.

Cümleten iyi geceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt