Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

KAdromuz bu cekilde düsünülüyor galiba. Burda Yerli Stoper alinmali kesinlikle yoksa baska nerden kesilecek hic bilmiyorum

618867_Galatasaray_SK.jpg

Inter de kalmas. Daha iyi bi teklfi bekledigi dogrudur...PL veya LA liga ya gitmek istiyordur, normal karsilamak gerek..

Ama ben cok ümitliyim, GE LE CEK , BUKADAR!

Renktaş eğer ki bizimkiler İnter ile bir protokol imzalamış ve bizden başka bir klübe giderse şu kadar ceza bedeli Gs'ye ödenir die madde konulmuşsa, bunu düşünen yöneticiyi ayakta alkışlarım. Resmen Sneijderi köşeye sıkıştırmış. İnter'de kalmak istemiyor zaten eee hem inter e 8 vercek hemde galatasaraya 5milyon ceza ödicek yani bir de oyuncu maliyetine bakınca kimse girmez bu transfere...

Böyle zeki yöneticileri görmek istiyoruz artık...

KAdromuz bu cekilde düsünülüyor galiba. Burda Yerli Stoper alinmali kesinlikle yoksa baska nerden kesilecek hic bilmiyorum

618867_Galatasaray_SK.jpg

Valla basit maçlarda Sneijder ile Selçuk'u yanyana ilerde de çift forvet görmeyi isterim. Sonuçta Sneijder forvet tarzı 10 numara değil. Ayrıca baskıcı sürekli ayakta kalan birisi... Selçuk desen bu sene ileriye fazla destek veremesinin bir sebebi zaten defansa yardım etmesi. Eee geride eboe semih yerli stoper yazmışın ve carlinhos var 4defans oyuncun var.

Ya kalbura dönmek yada kalbura çevirmek istiyorum:)

Ben Fatih Terim'in Umut veya Elmander'den birini keseceğini sanmıyorum. Çünkü senin kadronla bu takım önde baskı yapamaz.

Sneijder baski press uygulaya bilen bir oyuncu . press konusunda sorun cikacagini düsünmüyorum ama baska nasil bir kadro ile cika bilir ki?!

Selcuk- hamit-melo-sneijder bunlar banko

sol oyuncudan da vaz gecmez herhalde hoca. yani riera-amrabat-emre diye kapisir orasi icin. Rieray yi sol bek olarak da kunlana bilirsin calrinhos diyelim cezali veya yorulursa.

Bugun arkadaslarin daveti uzerine bir yerde top oynamaya gitmistim. Uzerimde beyaz formamiz vardi. Ingilizi, Brezilyalisi, Korelisi, Arjantinlisi yanima gelip Sneijder transferinden bahsettiler bana. Muthis ses getirdik, oyle boyle degil.

Bugun arkadaslarin daveti uzerine bir yerde top oynamaya gitmistim. Uzerimde beyaz formamiz vardi. Ingilizi, Brezilyalisi, Korelisi, Arjantinlisi yanima gelip Sneijder transferinden bahsettiler bana. Muthis ses getirdik, oyle boyle degil.

İngiliz hangi takımlıymış?

Valla basit maçlarda Sneijder ile Selçuk'u yanyana ilerde de çift forvet görmeyi isterim. Sonuçta Sneijder forvet tarzı 10 numara değil. Ayrıca baskıcı sürekli ayakta kalan birisi... Selçuk desen bu sene ileriye fazla destek veremesinin bir sebebi zaten defansa yardım etmesi. Eee geride eboe semih yerli stoper yazmışın ve carlinhos var 4defans oyuncun var.

Ya kalbura dönmek yada kalbura çevirmek istiyorum:)

ajax da gibi daha hucuma dönük oynat bak ne yapior sneijder .

ajax da forvete yakin bir 10 nummaraydi yani alex gibi örnek olarak. 30 macda 18 gol 9 asist gibi perfomans saglamisdi ki ondan sonra zate real aldi onu.

Peki terimin asil uyguladigi sistem olmaz mi, baklava orta saha yani

-----melo-----

Hamit selcuk

---sneijder---

Umut---burak

yarım sezonu ayağına top değdirmeden geçirdi, bir yarım sezon daha top oynayamazsa krasiçten farkı kalmaz

Yok,orası öylede ben şunu kastediyorum. Bahsedilen oyuncu Sneijder ise dönen paralarda büyüktür. Herhangi bir takıma transferi söz konusu olduğunda adam illaki mutsuz olduğum,dışlandığım bir yerden ayrılacam demez. Sonucta İnter'de kazandığı parada öyle az buz değil :)

Peki terimin asil uyguladigi sistem olmaz mi, baklava orta saha yani

-----melo-----

Hamit selcuk

---sneijder---

Umut---burak

Zor böyle.2 forvetinden biri gezici,verkaça giren,pas yapabilen biri olmalı.Umut ve Burak bırak pas yapmayı ayağına gelen topu kontrol edemiyor

Renktaş eğer ki bizimkiler İnter ile bir protokol imzalamış ve bizden başka bir klübe giderse şu kadar ceza bedeli Gs'ye ödenir die madde konulmuşsa, bunu düşünen yöneticiyi ayakta alkışlarım. Resmen Sneijderi köşeye sıkıştırmış. İnter'de kalmak istemiyor zaten eee hem inter e 8 vercek hemde galatasaraya 5milyon ceza ödicek yani bir de oyuncu maliyetine bakınca kimse girmez bu transfere...

Böyle zeki yöneticileri görmek istiyoruz artık...

bu madeler gercekden koyuldu mu acaba, Inter GS arasindaki kontrata...

bilgi kesin mi? yoksa bi NTV SPor masa basa haberi miydi acaba... ilk defa böyle bi maddee den duydum da :D

Şimdi aklıma geldi,yabancı ama trabzondan Bamba'yı alsak nasıl olur ? :D

Sneijder baski press uygulaya bilen bir oyuncu . press konusunda sorun cikacagini düsünmüyorum ama baska nasil bir kadro ile cika bilir ki?!

Selcuk- hamit-melo-sneijder bunlar banko

sol oyuncudan da vaz gecmez herhalde hoca. yani riera-amrabat-emre diye kapisir orasi icin. Rieray yi sol bek olarak da kunlana bilirsin calrinhos diyelim cezali veya yorulursa.

Burak'ı kesemeyeceğine göre ligde Umut'u, Avrupa'da Elmander'i oynatır. Forvet arkasındada Sneijder olacağına göre üçlü orta sahaya döner. Yani 4-3-1-2 diyorum. Böylece hem verimli olan üçlü orta sahayı kesmez, hemde ilerde pres yapabilecek ekstradan bir forvet daha oynatır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt