Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yok arkadaş bizim yönetime Allah kolaylık versin:D Bizim gibi doymayan bir taraftarları var :) Renktaş lig şampiyonluğundan 50milyon demezler ama 40 üstü bir para gelir hesabı, vs mutlaka yapıyolardır. Kaldıki 200milyon doların üzerinde borcumuz var. Ben hala aynı düşüncedeyim Sol bek ve yerli stopere okeyim:)

Sermaya artirimi yapialcak ordan 100milyon dollar bekleniyor. seneye localar yine kiralanacak 3 seneleigine . ordan da geldimi 100 milyon. normal kombineler ve sayre den yaklasik her yil ne kadar simdi tam bilmiyorum ama ordan da iyi para geliyordur. sponsorlar ve sayre derken borc kalmaz hemde takimin oyuncularin ücretleride rahat ödersin. burda daha florya+riva projeleri var ki bu ikisi tamamlandigi zaman kimse tutumaz bizi . Redbull icmis gibi olup ucariz resmen maddi acidan ve first calss oyunculari daha rahat alisin. sonra 1 tane sneijder degil 3-4 tane koyarsin bu cekilde oyuncu takima. gerisinide alt yapi projeden yavas yavas eklemeye baslarsin 2-3 oyuncu. bukadar basit :D

Sermaya artirimi yapialcak ordan 100milyon dollar bekleniyor. seneye localar yine kiralanacak 3 seneleigine . ordan da geldimi 100 milyon. normal kombineler ve sayre den yaklasik her yil ne kadar simdi tam bilmiyorum ama ordan da iyi para geliyordur. sponsorlar ve sayre derken borc kalmaz hemde takimin oyuncularin ücretleride rahat ödersin. burda daha florya+riva projeleri var ki bu ikisi tamamlandigi zaman kimse tutumaz bizi . Redbull icmis gibi olup ucariz resmen maddi acidan ve first calss oyunculari daha rahat alisin. sonra 1 tane sneijder degil 3-4 tane koyarsin bu cekilde oyuncu takima. gerisinide alt yapi projeden yavas yavas eklemeye baslarsin 2-3 oyuncu. bukadar basit :D

hay ağzın bal yesin renkdaş.

Yalniz TR'de nasil bi sol bek sıkıntısı var?

Gerçi TR 'de degil, dünyada su an sol bek sıkıntısı var. bu sıkıntı 90larda vardi, sonra 2000lerde sol bek zıçtı heryer, simdi gene ayni şey.

TR'deki yüksek standart sol beklere bakar misiniz

Hakan balta

hasan ali kaldirim

gökhan süzen

Tehlikenin farkinda misiniz:asd:

[video=youtube;SpyDL3B3h_Y]https://www.youtube.com/watch?v=SpyDL3B3h_Y[/video]

tum dunya bizi konusuyo beyler

Ilkay cok iyi topcu. Keske bizim takimda olsa.

Sizce Omer Toprak mi Serdar Tasci mi?

gelse sneijderin üzerinde baskı olurmu acaba çok para alıyor Türkiye şartlarına göre diye medya baskı yapmasın.Kötü performans gösterirse başlarlar saldırmaya.

Bu kadar uzayan işten hayır gelmez adamdan soğuduk resmen yok kıl yok tüy geleceksen gel işte. Gelsede ilk kap bildirimindeki heyecan yok bende. Zaten geleceğini de sanmıyorum. Yine bişey cıkar bişeyler olur yatar transfer.

Ilkay cok iyi topcu. Keske bizim takimda olsa.

Sizce Omer Toprak mi Serdar Tasci mi?

semih in yanına partner olarak alınacak ve hemen performans bekleniyorsa serdar tasci

ujfa gibi pozisyon bilgisi tecrübeli bir adamın yanına alınacaksa ömer

semih in yanına alınacaksa ama sabrımız var bir kaç sene hata yapsınlar ama gelecek saglam olsun deniyorsa ömer toprak

:)

semih in yanına partner olarak alınacak ve hemen performans bekleniyorsa serdar tasci

ujfa gibi pozisyon bilgisi tecrübeli bir adamın yanına alınacaksa ömer

semih in yanına alınacaksa ama sabrımız var bir kaç sene hata yapsınlar ama gelecek saglam olsun deniyorsa ömer toprak

:)

Serdari hic izlemedim ama Omer topu defanstan iyi cikariyor. Daha dogrusu topla iyi cikiyor.

Bu kadar uzayan işten hayır gelmez adamdan soğuduk resmen yok kıl yok tüy geleceksen gel işte. Gelsede ilk kap bildirimindeki heyecan yok bende. Zaten geleceğini de sanmıyorum. Yine bişey cıkar bişeyler olur yatar transfer.

Gelir 30 metreden bir fuze yollar yine isinirsin merak etme.

he hü he hü he he he

Kendinize yazık burda bekliyosunuz sabahın 5 i olmus saat. Gidin yatın beyler Sniejderin falan geleceği yok apacık ortada işte. Bizim kadro şuanda da fena sayılmaz carlinhos u da alabilirsek iyi oluruz. Helak etmeyin kendinizi wesli mesli yok

Serdari hic izlemedim ama Omer topu defanstan iyi cikariyor. Daha dogrusu topla iyi cikiyor.

topla çıkmasından öte pozisyon bilgisine takıgımdır stoper mevkinde benim için fizikten top çıkarmadan önce gelir düşünün ki ujfa atletico nun gözden çıkardıgı adam bizim ligimizde yürüyerek sadece pozisyon bilgisiyle defans yaptı iyide iş çıkardı hatta semih i de güzel kullandı ''şuna bas'' ''burda sen dur'' gibisinden zaten yerli stoperlerin en büyük eksigide bu pozisyon bilgiside yaş ve alt yapıyla kazanılan birşey şuan için semihte eksik bu bir kaç sene iyi stoperlerle yan yana oynayarak geliştirebilir ömer toprak ın alt yapısı alman alt yapısı elbet vardır pozisyon bilgisi ama oda genç üst düzey maçlarda 2 genç sıkıntı yaratır hemde semihte yaşıtı bir adamdan komut almaktan gücenebilir böle bir tarafıda var olayın bildigim kadarıyla serdar yaşca olgun pozisyon bilgisi iyi ayagıda nispeten düzgün bir defans bize şu aşamada daha yararlı olur ama keşke 2 sinide alabilsek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt