GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 5) Sayfa 12

Murat Saylak ·

Cevap
9,8K
Okunma
611,3K
Sayfa
12/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BLhMkt-CQAE2W2l.jpg

Bu ne yahu? :asd::asd::asd::asd:

Bu sabah 03:00'te oynanan Olimpia-Fluminense macini izledim. Carlinhos ilk 11 basladi ve acikcasi pek begendigimi söyleyemem. Isteksiz oynadi, pek kosmaya niyeti yoktu ama takimin genel hali iyi degildi zaten. Zemine bakarsak rezalet, pas atamiyorsan, top atlaya atlaya yuvarlaniyor. Carlinhos'tan bir iki olumlu hareket gördüm, ama ofans bölgesinde. Defansif anlamda neredeyse hic birsey göremedim, firsat gelmedi, ama su var, Carlinhos hücum'a ciktiginda kolay kolay dönemiyordu.

Bu yüzden Fluminense savunmasi hep tehlike gördü kendi kalesinde.

Ama dedigim gibi takim pek iyi degildi, yani bu mac ölcü olurmu bilemem.

nani sesleri yükseliyor ama ben şu aptal sınırlama yüzünden heyecanlanamıyorum bile. kadro kurmak çok zor. bizim yıldızlardan 1-2si kadrodışı kalacak hep :(

ya aykutun yerine gelecekdi büyük ihtimalde. aykutun istifasi daha önce ayarlanmis degilse bende bir sey bilmiyorum. düsündüler uygunu 100de100 aziz ve kurmaylari. bakdilar ama herhalde baska birisini buldular dediler sen git anlas yine orasi ile lazim ola bilirsin. simdiki ortam musait degil senin icin. dedikodu cikar ve sayre Sike sürecinden dolayi...

ilginç bir tespit olabilir :yenieek:

bu carlinhos kim ya bu adam alınacağına türk solbek olsun daha iyi ya 1.sınıf sol bek al yada türk oynat 25 yaşında ne yaptığı belli değil bu herifin

Galatasaray SK yöneticileri Nani transferini MAN.U cephesiyle görüşmek için şu anda İngiltere'de. (via @EPLStuff)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri