Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Lig tv ye haber salalım şu yabancı sınırlamasını da el atsınlar :) Hatta tehdit edelim. Sonuçta onların da işine gelmez :D Ne kadar yıldız o kadar üye hesabı :)

Nakit sıkıntısı mı varmış?

Geçen sene yoktu, ondan önceki sene yoktu da, şimdi mi çıkmış nakit sıkıntısı? 2 sene üst üste gelen şampiyonluk, CL'de çeyrek final, lisanslı ürün satışı , sponsorlar, tribün gelirleri vs. vs. vs. ile gelirlerin 3'e 4'e katlandığı bi senede nakit sıkıntısı çıkmış ha :confused:

Bu sene baya sağlam para kaldırdık.Ona rağmen nakit sıkıntısı varsa üzülürüm :( Fener kaç senedir şampiyonlar ligine gidemiyor,her sezonda bizden daha fazla para harcıyor transfere ama onlarda hiç nakit sıkıntısı lafları geçmiyor.Biz mi çok pimpirikliyiz acaba,bilemedim.

Ekrana konan sineği farenin imleciyle kovmaya çalıştım. Sanırım nani gelmeyecek :o

Ufuk Özerten bugün yabancı sayısı 5 olacak diyordu toplamda 8

nkit sıkıntısımı

başkanı dınlemedınız galıba bugun

Nakit sıkıntısı olsa bıle baskan elını cebıne atar

Adama kaynak ta sorulmaz soyada bak :)

Beyler haberlerde ufuk özerten i dinledim valla bu federesyon aun gitceği yok adam gitmiş yabancı dediğimiz gibi olacak diyor bu sene ilk 18 de 6 seneye 5 yabancı.

Yani artık galatasaray yönetimi ve sayın hocamız fatih terim buna göre hareket etmeli ilk başlarda bende diyordum yok yaw bişi olmaz yabancı düşmez diye ama artık inandım.

Gökhan inler haberleri doğru mu olabilir mi diye size soruyorum birde bu nani işini anlamadım yani yabancı düşecek biz daha amrabat ı nasıl oynatıcaz diye düşünürken nani yide alırsak nabıcaz işler çok karışık...

sporARTI da Hakan şükür golünde antu reklamı...

nakıt olayı duzmece localarda satılacak bu yıl

nakıt sıkıntıs olan takım sneıjdrı drogbayı ,chedjou alırmı

Sertaç Kaynak kimmiş ya :D

Lig tv ye haber salalım şu yabancı sınırlamasını da el atsınlar :) Hatta tehdit edelim. Sonuçta onların da işine gelmez :D Ne kadar yıldız o kadar üye hesabı :)

Siyasetin kararı bu. Demirören de uyguluyor... Lig Tv, TFF falan hikaye, direkt başbakan ve spor bakanı ile halletmek gerekir bu tip işleri. Başbakan ne derse o maalesef Türkiye'de...

temmuzun kaçında başlıyor antremanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt