Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ribery-Robben-Lennon-Podolski-Hazard-Draxler vs... bu tarz bir yıldız bu yönetim alamaz. Hep gözden çıkarılmış adamları alıyorlar, sonra süper transfer. Tamam Sneijder-Drogba'ya laf etmiyorum ama Avrupa'da kimse istemeyince biz aldık yani, doğruya doğru.

Podoski karaktersiz, Ribery kaçtı zaten, Robben 20m euro, hazard 30m euro, Lennonu kim kaybetmiş biz alalım. Bide büyük harflerle yazmış. :b5:

Ribery-Robben-Lennon-Podolski-Hazard-Draxler vs... bu tarz bir yıldız bu yönetim alamaz. Hep gözden çıkarılmış adamları alıyorlar, sonra süper transfer. Tamam Sneijder-Drogba'ya laf etmiyorum ama Avrupa'da kimse istemeyince biz aldık yani, doğruya doğru.

ok

Bu hayri büyük hain

Ribery ve podolski mi ?

Podolski şu an Galatasaray'a uçarak gelir bi robben değil sonuçta.

Türkiye gibi b.ktan bir lige bütün avrupa takımlarının istediği yıldızları nasıl getirmeyi düşünüyorsun @Hayri Cund mali gücümüze göre transferler mükemmel değil mükemmel ötesidir.

Provakatör gelmiş yine :rolleyes:

her seferinde yazıyorum bu hayricu futboldan zerre anlamıyor

kelimeleri bilerek eksik ve yanlış yazarak kendine prim yapıyor ne işine yarayacaksa, birkaç yancısıda var like edip duruyor:lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt