Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ozelden kufur almadim henuz demek ki bu laflariniz hava-civa

İlk geldiği zamanlar Terim'de defansif görev yüklemeye çalıştı ama pek uyum sağlayamadı malum.Ama tabi fiziksel yetersizliğinin etkisi büyüktür.Ben İnter'deyken hiç öyle alıcı gözle izlememiştim açıkçası abi.Sen öyle diyorsan doğrudur.

Aynen fiziksel olarak bitik durumdaydı. Ama kampta kendine gelecektir inşallah.

Valla İnter'in Barcelona'yı elediği maçın geniş özetini bulabilirsen seyret, hayrete düşersin :) O zamanlar Sneijder 3 sene sonra bizde diyen olsa adamı çarmıha gererlerdi :D

Fatmagülün suçu yok.. biz onu Bihter sandik oyy oyy Bihterim:(

bu hoş atışmaları takip etmek isterdim ki malesef uykum geldi. iyi geceler, iyi sohbetler renkdaşlar :)

Aynen fiziksel olarak bitik durumdaydı. Ama kampta kendine gelecektir inşallah.

Valla İnter'in Barcelona'yı elediği maçın geniş özetini bulabilirsen seyret, hayrete düşersin :) O zamanlar Sneijder 3 sene sonra bizde diyen olsa adamı çarmıha gererlerdi :D

:D Benimde yeni sezonda Sneijder'den beklentim büyük.Sezon öncesi kampı çok önemli,umarım üst düzey verimle geçirir.

Evt arkadaslar bir oyun ooynayalim

herkes forumda sevmedigi 3 kisinin ismini yazsin[3 ISIM YAZDIRANIN KENDI ISMI DE LISTEYE GIRIYOR].ben o isimler arasindan 3 kisiyi o piti piti teknigiyle ihrac edeyim. Nasil oyun mod ruleti adli yeni oyunumuz

HC = hayri cund yani ben

HC = hava civa yani bazilari ;)

Bu kadar tahrikkar davranan bir üyeyi halen online vaziyette tutuyorsa yönetim,

Önleyici görevini yerine getirmediğinden dolayı; ceza uygulama görevini üstlenmesinin, tek anlamı kalır maalesef:

DESPOTİZM !..

Evt arkadaslar bir oyun ooynayalim

herkes forumda sevmedigi 3 kisinin ismini yazsin[3 ISIM YAZANIN KENDI ISMI DE LISTEYE GIRIYOR].ben o isimler arasindan 3 kisiyi o piti piti teknigiyle ihrac edeyim. Nasil oyun mod ruleti adli yeni oyunumuz

hayriyi ellemeyin forumun ratingleri düşer:trollface:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt