Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Lanet olsun şu TFF'ye. Allah cezanı versin özerten. Biz böyle doğru buluyoruz böyle olacak diyor. Seneye 8 yabancı sözlesme sahada da 5 yabancı olacak. Batıracaklar Türk futbolunu karaktersizler.

Lanet olsun şu TFF'ye. Allah cezanı versin özerten. Biz böyle doğru buluyoruz böyle olacak diyor. Seneye 8 yabancı sözlesme sahada da 5 yabancı olacak. Batıracaklar Türk futbolunu karaktersizler.

Benim gercekden uzüldugum konuda Senelerden beri Avrupada 2 takimlar yari final ceyrek final oynayabildik buda Kaliteli yabancilar sayesinde ve Takim basinda iyi gitmeye baslarken böyle avrupada önlerimiz kesiliyor.

Fener de GS de bundan sonra avrupada bi halt yiyemez senelerce cunkü 4 kaliteli yabanci alip tribünde oturtmak yanliz Avrupa icin tamamen delilik .

Gel de simdi kaliteli avrupa standartinda türk oyuncu bul.

Zaten kaliteli gurbetci tr ye gelmez kaliteli Türk oyuncusu da lig de yok.

Su an Türk olarak türkiyede hic amma hic bir tene Avrupanin en iyi 5-10 takiminda oyniyacak oyuncu yok. Burak , selcuk bile oynayamaz .

Benim gercekden uzüldugum konuda Senelerden beri Avrupada 2 takimlar yari final ceyrek final oynayabildik buda Kaliteli yabancilar sayesinde ve Takim basinda iyi gitmeye baslarken böyle avrupada önlerimiz kesiliyor.

Fener de GS de bundan sonra avrupada bi halt yiyemez senelerce cunkü 4 kaliteli yabanci alip tribünde oturtmak yanliz Avrupa icin tamamen delilik .

Gel de simdi kaliteli avrupa standartinda türk oyuncu bul.

Zaten kaliteli gurbetci tr ye gelmez kaliteli Türk oyuncusu da lig de yok.

Su an Türk olarak türkiyede hic amma hic bir tene Avrupanin en iyi 5-10 takiminda oyniyacak oyuncu yok. Burak , selcuk bile oynayamaz .

Bunu ülkedeki herkes anladı bu densizler anlayamadı. Avrupada başarı gösteren takımlar analiz edildiğinde kaç tanesi o ülkenin topçusu? İlk 11'i full yabancı olan kadrolar var. Bizimkiler hala Milli takım başarısı bla. bla...

İnler+Arda+Nani gibi bir paket bizi uçurur.

Alamaz mıyız? Bence üçünü birden alabiliriz...

Melo da kalsın.

ülkemizde yerli oyuncu havuzu dar ve fiyatlar çok pahalı.artı oyuncu yetiştirme lüksümüz yok.sürekli ligde şampiyonluk ve cl de başarı hedefleyen bir ekibiz.bu yüzden hazır takıma hemen katkı verecek oyuncular bulmak zorundayız.bir oyuncunun iki üç sene pişmesini bekleyemeyiz.takımlarımızın organizasyonu ve scuting sistemininde yetersiz olduğu düşünülürse bu alınan kararla 3 5 sene sonra cl ye direk katılacak takımımız olmayacak,şampiyonumuzda ön elemede elenecek gibi duruyor.özet olarak ya kalitesi git gide düşen bir lig izleyeceğiz yada federasyon gidecek yerine vizyonu,bilgisi olan adamlar gelecek.

kim cözemememis

muslera

eboue semih ched carlos

inler selcuk

frei sneijder nani

drogba

İnler'in geleceğini düşünüyorum ben , büyük ihtimalle 10 Mn € civarına biter.

Fakat Hoca'nın aklında nasıl bir sistem var onu hala çözemedik , Arda ve İnler'i beklerken sanırım , Nani ve İnler gelecek :)

-------------------Muslera-----------------------

----------------------------------------------

Sabri/Eboue---Semih---Chedjou---Carlinhos/Balta

--------------------------------------------------

---------------Selçuk---İnler--------------------

-------------------------------------------------

------------------Sneijder------------------------

Nani------------------------------------Burak/Kerim

------------------Drogba------------------------

Fatih Terim : "Burak'ın daha çok koşması gerekecek." :rolleyes::cool:

Geçen seneki kanatsız 4-3-1-2 ye devam edileceğini düşünüyorum bence o yüzden Carlinhos gibi hücumcu bek alınıyor yada alınmak isteniyor. Kanat işini bekler halledecek

-------------------Muslera-----------------------

----------------------------------------------

Sabri/Eboue---Semih---Chedjou---Carlinhos/Balta

--------------------------------------------------

---------------Selçuk---İnler--------------------

-------------------------------------------------

------------------Sneijder------------------------

Nani------------------------------------Burak/Kerim

------------------Drogba------------------------

Fatih Terim : "Burak'ın daha çok koşması gerekecek." :rolleyes::cool:

Katılıyorum :)

Fakat Sabri - Şener değişikliği daha mantıklı olur 2 Mn € serbest kalma maddesi var Şener'in.

Yani rotasyonda ki yerlilerimizin kalitesini arttırmalıyız :)

Benim anlamadığım sanki 5 yabancı olunca Türk futbolcular evrim değiştirip yıldızmı olacak sanıyorlar ya çok garip bir şey bunları anlamak gerçekten. Sorun alt yapı işte yabancı gelmeyince zaten yine alt yapıda ki oyuncular birbirlerini örnek alıcaklar :) Avrupada nasıl başarı olucak stadlar nasıl dolucak yayıncı kuruluş bu kadar büyük paralar vermeye devam edicekmi. Bunları hiç düşünmüyolarmı acaba..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt