Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Düşünün bir değerinizi yıkıyorlar. Bu park orman ev camii farketmez.. Bunu protesto ediyorsunuz.. Gece protesto ettiğiniz yerde uyurken gelip size biber gazı sıkıyorlar.. Bu konuya hangi mantıkla hak verirsiniz? Şu durum Galatasaray'a yapılsa mesela.. Böyle siyaset yapmayın diyerek geçiştirip hala transfer mi beklerdiniz? Bakış açınızı genişletin biraz..

Hollanda devleti ile bizim devlet birmi ?

Haklısınız lakin yeri geldimi biz Batı devleti değilmiyiz demeyi biliyoruz?Veya Batından birşeyler almayı biliyoruz yani işimize hangisi gelirse o.Yanlış anlamayın lafım size değil "genel" olarak çünkü biz buyuz malesef:rolleyes:

Galatasaray Lisesi ve Üniversitesi'de yıkılsın tam Avmlik yerler ne öyle boğazın en güzel yerine kurulmuşlar

Sacma degil, demokratik hak! Seriatcilar anlamaz!

Ayrica, lonusmadan bilgi sahibi olalim ltf:

Grundgesetz

I. Die Grundrechte (Art. 1 - 19)

Artikel 8

(1) Alle Deutschen haben das Recht, sich ohne Anmeldung oder Erlaubnis friedlich und ohne Waffen zu versammeln.

(2) Für Versammlungen unter freiem Himmel kann dieses Recht durch Gesetz oder auf Grund eines Gesetzes beschränkt werden.

Siyaseti onlar yapıyorlar zaten ,onlar hep haklı . İnsanları dinlemek bu kadar mı zor. İlla ben yaptım oldu mu demek istiyorlar. Başka yer mi kalmadı.

O avm kimin kime peşkeş çekilecek.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Melo hava toplarında da çok etkili ayrıca pozisyon bilgisi çok fazla hem iyi yerde duruyor hem çok iyi bir kesici melo ve en önmlisi sert oynuyor Melo öyle ya da böyle rakipler çekiniyor Melodan poazisyonlarda ayrıca maliyet olarak melo tff yüzünden inler daha avantajlı duruyor :SS:

Melo dün başkanın da söylediği gibi son ihtimal. dün başkan Alper transferine açıklık getirdikten sonra ''En kötü ihtimal Meloyu geri alırız'' dedi. Bu arada Profil resmindeki kız komşu kızında oynayan kız değil mi hocam :D

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Bu kafaya maklube ve ayran ile mi ulaşılıyor çok merak ediyorum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bak iste.

Senin yazdigin tam benim dedigime geliyor.

Benim kim oldugume ne yapdigimi nasil yasadigimi bilmeden gelip sacma sapan yorum yaziyorsun.

Okadar Kolaysa ve sen cok biliyorsan buyur sen Polis ol isini daha iyi yap.

Burda bos bos konusmak kolay.

Böyle sacma Kanun cidden varmi anayasada ?

Hangi Demokratik ülkede böyle sacma madde var ?

Almanyada toplanti izinsiz yasak ve bunun yasak olmasi da cok mantikli.

o madde avrupa insan haklari sozlesmesi ve mahkemesi dogrultusunda hazirlanmis bi maddedir zannetmiyorum baska bi avrupa ulkesinde buna aykiri bisey olacagini..ozellikle hukukta en onemli yerlerden olan almanyada

Hollanda'da yasiyorum .. yasiyanlarda bilir .. burda sen polise el kaldir adamin seni silahla vurup indirmesi serbest !!!!!! Dua edin polis daha turkiyede gaz sikmaktan baska birsey yapmiyor .. Avrupada vurup indirirler adami .. sonra da medya cit sesi bile cikaramaz ..

Ben Almanyada yasiyorum ve Alman Polisin ne yapdigini cok iyi biliyorum amma arada 1 fark var.

Almanyada Halk Hakkini biliyor ve ne Dogru ne yanlis ve nasil birseye karsi Protesto edilecegini biliyor.

Malesef bu Tr de yok.

Her kendini hakli zaneden kendisini Haksiz yere sokuyor bilincsiz hareketlerle

biri almanyada biri hollandada yasiyor size mutluluklar dilemekten baska bisey yapamam

ha ayrica GET A F CLUE

Hayatta futboldan önemli şeyler de vardır. Bence bu konu konuşulmalı. Modlar izin vermeli.

beyler ilkay gündoğan ı kandıramazmıyız adam arı gibi çalışıyor tek önlibero bile oynar real ve bayern maçında izlerken yoruldum resmen.. bizde neden böyle adamlar yetişmiyor kafayı yiycem:)

Beyler tartışmanızı başka yerlerde yapın.

Burası transfer forumu. Ayrıca bu ülkedeki siyasi olaylara 'al birini vur ötekine' mantığıyla yaklaşırsanız çok daha mutlu olacağınız emin olabilirsiniz.

Şimdi İnler geliyor mu? Yoksa Jem ile mi devam edeceğiz?

Sacma degil, demokratik hak! Seriatcilar anlamaz!

Ayrica, lonusmadan bilgi sahibi olalim ltf:

Grundgesetz

I. Die Grundrechte (Art. 1 - 19)

Artikel 8

(1) Alle Deutschen haben das Recht, sich ohne Anmeldung oder Erlaubnis friedlich und ohne Waffen zu versammeln.

(2) Für Versammlungen unter freiem Himmel kann dieses Recht durch Gesetz oder auf Grund eines Gesetzes beschränkt werden.

Bak iste Artikel 8.2 herseyi zorlasdiriyor ve degistiriyor.

Hem seriatci nedemek simdi durup dururken ?

Sen necisin ?

Galatasaray Lisesi ve Üniversitesi'de yıkılsın tam Avmlik yerler ne öyle boğazın en güzel yerine kurulmuşlar

Vallaha doğru dedin. Yıkılsın abi her yer bence de.. Baksansana adamlar ne yapsa zaten arkasında destek var. Yakında ben imparatorum dese yaşa diyecekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt