Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Türkiye'de yaşanan onca polis şiddetine rağmen hala bunu söyleyebilen insanların olması gerçekten üzücü. Orantısız güç kullanıldığı bir gerçek. Her vatandaşın haksızlığa karşı direnme hakkı vardır. Dün gezi parkında ne polise taş atanlar vardı ne de saldıranlar. tek bir hakaret bile yoktu belkide. oturan insanlara biber gazı sıkıldığı, çadırlarının yakıldığı, gazetecilerin görevini yaparken dövüldüğü kamerasının kırıldığı nerde görülmüş hangi mantığa sığar bu?

Ya ben nediyorum ?

Öyle olmus mu olmamis ne ben biliyorum ne sen biliyorsun.

Bir kac fotoraflarla bir kac videolarla ne oldu ne olmadi anlasilmaz.

Her taraf kendini hakli cikaran fotolari videolari koyar.

Amma orda mesela 40-50 kisi taskinlik yapdiysa Polisi öyle Alarma gecirdiyseler neolucak ?

Polisin sen suclusun sen sucsussun diye secme durumu varmi orda o karmasada ?

DÜnyanin neresine bakarsan bak Polis bir kere Ise basladimi 100 de 100 olaylarla alakasi olmayanlarda nasibini alir bu malesef böyle.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

AKP nin yanlislari var tabiki.

Ama öyle bi duruma getiriliyorki sanki AKP nun her yapdigi kotü ve hic iyiligi yok adamlarin.

Adamlarin nekadar iyi yapdiklari isler var amma nedense hep kötulükler araniyor ve buyütülüyor.

AKP sev sevme o beni ilgilendirmes amma adamlari Vatan haini Seriatci gerici falan fisman ilan etmek ayip ya ayip.

CHP , MHP zamanlari Cabuk unutmayin diyorum ve dünyada hic bi yönetim 100 % Dogru is yapmaz .

Hayırlı olsun beyler olayı yine CHP zamanında ekmekler karne ile veriliyordu, uzun kuyruklar oluyordu klişesine bağlayacaklar.

Lan yanlis yere mi geldik

AKP nin yanlislari var tabiki.

Ama öyle bi duruma getiriliyorki sanki AKP nun her yapdigi kotü ve hic iyiligi yok adamlarin.

Adamlarin nekadar iyi yapdiklari isler var amma nedense hep kötulükler araniyor ve buyütülüyor.

AKP sev sevme o beni ilgilendirmes amma adamlari Vatan haini Seriatci gerici falan fisman ilan etmek ayip ya ayip.

CHP , MHP zamanlari Cabuk unutmayin diyorum ve dünyada hic bi yönetim 100 % Dogru is yapmaz .

O zaman sen bir insan olarak park yıkılıp avm yapılmasına karşı olman lazım. Bunu desteklemek bence yanlış. Esas sizde her protesto sanki akp'ye yapılıyor gibi geliyor.

Bunu hangi parti yapsa aynı tepkiyi görürdü

Ya ben nediyorum ?

Amma orda mesela 40-50 kisi taskinlik yapdiysa Polisi öyle Alarma gecirdiyseler neolucak ?

DÜnyanin neresine bakarsan bak Polis bir kere Ise basladimi 100 de 100 olaylarla alakasi olmayanlarda nasibini alir bu malesef böyle.

Hacı sen hiç deplasmana gittin mi? Deplasmana giden taraftara hiç iyi davranılmıyor. Bunu kayseri ve antep deplasmanlarında görüp şahit oldum. Sadece bizim takım için geçerli değil bütün takımlar için geçerli. Daha geçen haftasonu eskişehirde oynanan ptt ligi play off finalinde bir konyasporlu taraftar polis şiddeti sonucu öldü. Ne diyorsun bu konuda?

delikanlı gibi.. al inleri, töreyi, Kerim frei yi, carlinhos kardeşide al.. sonra transferi kapattık de.. bizde beklemiyelim böyle her sene aynı şey

:trollface::trollface::trollface:

Baska bir konu acin oraya ziplayin

Hayırlı olsun beyler olayı yine CHP zamanında ekmekler karne ile veriliyordu, uzun kuyruklar oluyordu klişesine bağlayacaklar.

Olayı siyasileştirmeyin diyenler çoktan siyasete girmiş bile. Burda AVM istemiyoruz diyenlerin hiç birinden parti vb. olayı görmedim :)

ya birak onlar sirf orda AKPye karsi olduklari icin bulunuyorlar .. parkta yatan kalkana diyorum .. cadirlari atese verenlere .. Bana bir doktor / sanatci goster polise yumruk atan ?

neyin derdindesin sen

daha geçen gün emek sineması için sadece yürüyen sanatçılar ne hale düşürüldü

bu arada hiç birşey olmadan polis birsey yapmaz diyen nefes alan yaratık 2009 taksimindeki o rezil olayı izlesin

bir sürü örnek var da sizin kabul etmeniz için daha ne kadar net olması gerekir bilmiyorum

Beyler Polis muhabbetini başka bir yere taşısak birazdan yöneticilerden biri gelince iyi şeyler olmaz bakın sonra :)

Şu polisi savunan arkadaşlar mesajlarıma cevap verebilirler mi? Görkem verdi ve pert oldu. Diğerlerini alalım..

Melo dün başkanın da söylediği gibi son ihtimal. dün başkan Alper transferine açıklık getirdikten sonra ''En kötü ihtimal Meloyu geri alırız'' dedi. Bu arada Profil resmindeki kız komşu kızında oynayan kız değil mi hocam :D

evet elisha cuthbert :ayatollah:

Ya ben nediyorum ?

Niye polisi savunuyosun arkadaşım? Nesini savunuyosun? Biz de ordaydık dün. Bugün de orda olucaz. Taksimde başka yeşil alan kalmamışken, ağaçlar kesilecekken senin tek derdin niye polisi savunmak? Bu kadar kafa tasçı olmayın. Ne dün ne de dünden önce tek bir taşkınlık dahi olmadı orda.

neyin derdindesin sen

daha geçen gün emek sineması için sadece yürüyen sanatçılar ne hale düşürüldü

bu arada hiç birşey olmadan polis birsey yapmaz diyen nefes alan yaratık 2009 taksimindeki o rezil olayı izlesin

bir sürü örnek var da sizin kabul etmeniz için daha ne kadar net olması gerekir bilmiyorum

hadi yuruyus yap ozaman napim kardes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt