Tamam işte ben senin düşünceni yanlış buluyorum benim düşüncemde bu ...
Sorunsa senin asıl karşı çıktığın ne o belli değil...
Protestoyu yapan insanlara takmışsın işsiz güçsüz, her yere protestoya giden insanlar protesto yapıyo diye AVM yapılsın zihniyetindesin ...
Ne alaka yaa ne alaka yani ? Burda tartıştığımız konu protestoyu yapan insanlarmı ? Biz burda protestoyu yapan insan profilinden dolayımı sayfalarca konuştuk ?
Hepsi akademiysen iş adamları ya da bimliyorum artık sana göre olması gereken protestocu tipi nasıl olmalıysa o tipler bir araya gelseydi AVM ye karşı çıkcaktın da şimdi mi destekliyosun ?
Bu nasıl bir bakış açısı anlamak mümkün değil ... Olay AVM çöplüğü olan , adım başı AVM'ye rastlayabileceğin İstanbul'da ağaçların kesilip AVM yapılması ... Bide iş kapısı aççak demezmi , peki işleri kötüleşcek yılların küçük esnafı ne olcak o bölgede ?
İstanbulda'ki çoğu AVM'nin kan ağladığını biliyomusun peki sen ? Neden çünkü adım başı AVM ... Önce İstanbul'daki koşulları öğren ondan sonra gel bu konuyla ilgili yorum yap ...
Şuan İstanbul'un ihtiyacı olan son şey AVM , ama Maşallah 3.köprü sayesinde de yüzbinlerce ağaç katlediliyo zaten bide kentin göbeğindeki bu tarz parklarımızı da kesiyolar ki tam sıvasınlar ... Niye zenginler daha zengin olcak , niye birileri rant sağlayacak vay anasını yaaa ...