Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Olayı siyasileştirmeyin diyenler çoktan siyasete girmiş bile. Burda AVM istemiyoruz diyenlerin hiç birinden parti vb. olayı görmedim :)

Aynen öyle bu işin siyasetle AKP ile bir alakası yok ama dönüp dolaşıp aynı mevzuya geliyorlar. Baksana şimdiden AKP'nin her yaptığı yanlış mı demeye başlandı. Yahu AKP değil babam dese ağaç kes yeşil alanları katlet diye ona da karşı çıkarım. :)

Cevap: Transfer Nöbeti

:SS: sanaçtılar, gazeteciler ,milletvekileri ,öğrenci ,doktor , öğretmen vs vs O gun boyle orgutlenmis salak issiz gucsuz isini gucunu protestoya adiyan insanlar diyebiliyorsan sen padişah falan olalısın...

Dert anlatmaya uğraşma birader, kendini yorduğuna değmez.

Modlar nerdesiniz

O zaman sen bir insan olarak park yıkılıp avm yapılmasına karşı olman lazım. Bunu desteklemek bence yanlış. Esas sizde her protesto sanki akp'ye yapılıyor gibi geliyor.

Bunu hangi parti yapsa aynı tepkiyi görürdü

Ben Park yikilsin diye bir sey söylemiyorum.

Benim karsi cikdigim hemen olayi ve sucluyu Polis ve hukümetde arandigina karsi cikiyorum.

Ben Halkimizi iyi taniyorum ve cogu Zaman malesef biz halk olarak siddete yöneliyoruz.

Kufür ve siddet malesef cogu kisinin kafasinda var ve orda Polis mi Suclu Halk mi suclu asil soru bu.

Hemen bi tarafi hakli bi tarafi haksiz cikarmak mantiksiz.

Park yikilsin olayina ben girmiyorum cunkü ona birsey dieyemem ben oralari tanimam etmem. Baska parklar var mi yakinda yokmu bilmem.

Aynen öyle bu işin siyasetle AKP ile bir alakası yok ama dönüp dolaşıp aynı mevzuya geliyorlar. Baksana şimdiden AKP'nin her yaptığı yanlış mı demeye başlandı. Yahu AKP değil babam dese ağaç kes yeşil alanları katlet diye ona da karşı çıkarım. :)

Aynen kardeşim. Adama akp eski bakanı ve şimdiki milletvekilide AVM yapılmasına karşı ptorestoculara destek veriyor diyorum. Ses yok. Sen git protesto yap falan diyorlar.

sorun ne ? :) Dusunce benim dusuncem sende saygi duyacaksin aga.. karisma kendi isinle ugras

Tamam işte ben senin düşünceni yanlış buluyorum benim düşüncemde bu ...

Sorunsa senin asıl karşı çıktığın ne o belli değil...

Protestoyu yapan insanlara takmışsın işsiz güçsüz, her yere protestoya giden insanlar protesto yapıyo diye AVM yapılsın zihniyetindesin ...

Ne alaka yaa ne alaka yani ? Burda tartıştığımız konu protestoyu yapan insanlarmı ? Biz burda protestoyu yapan insan profilinden dolayımı sayfalarca konuştuk ?

Hepsi akademiysen iş adamları ya da bimliyorum artık sana göre olması gereken protestocu tipi nasıl olmalıysa o tipler bir araya gelseydi AVM ye karşı çıkcaktın da şimdi mi destekliyosun ?

Bu nasıl bir bakış açısı anlamak mümkün değil ... Olay AVM çöplüğü olan , adım başı AVM'ye rastlayabileceğin İstanbul'da ağaçların kesilip AVM yapılması ... Bide iş kapısı aççak demezmi , peki işleri kötüleşcek yılların küçük esnafı ne olcak o bölgede ?

İstanbulda'ki çoğu AVM'nin kan ağladığını biliyomusun peki sen ? Neden çünkü adım başı AVM ... Önce İstanbul'daki koşulları öğren ondan sonra gel bu konuyla ilgili yorum yap ...

Şuan İstanbul'un ihtiyacı olan son şey AVM , ama Maşallah 3.köprü sayesinde de yüzbinlerce ağaç katlediliyo zaten bide kentin göbeğindeki bu tarz parklarımızı da kesiyolar ki tam sıvasınlar ... Niye zenginler daha zengin olcak , niye birileri rant sağlayacak vay anasını yaaa ...

Adminler ne iş yapıyolar arkadaş! Transferden başka her şey konuşuluyor.

Arkdaşlar yanlış anlamayın ama biz buaraya Galatasaray için geliyoruz. Yani siyaset konuşacaksanız bir sürü forum/sözlük v.s var. Oralarda vakit geçirebilirsiniz. iyi forumlar....

Şu polisi savunan arkadaşlar mesajlarıma cevap verebilirler mi? Görkem verdi ve pert oldu. Diğerlerini alalım..

:rolleyes: bi bikmadin .. allah polisimize guc kuvet versin . Gun gelince sehit polis icin agliyan zihniyet bugun kalkmis polise ahkam kesiyor .. O adamlar olmasa senin guvenligini kim saglicak .. o agaclari savunanlarmi

Aynen kardeşim. Adama akp eski bakanı ve şimdiki milletvekilide AVM yapılmasına karşı ptorestoculara destek veriyor diyorum. Ses yok. Sen git protesto yap falan diyorlar.

İşlerine gelmeyen hiçbir şeye cevap vermezler zaten konu oradan başka yere kayar bir türlü derdini anlatamazsın. Emin ol sonuçta da haklıyı haksız çıkaracak derecede laf cambazlığı yapmasını çok iyi bilirler.

Renktaşlar buradaki duyarlı kardeşlerimizin ağabeylerimizin siyasetle ülke politikasıyla iç içe olması vatandaşını,halkını.vatanını düşünmesi savunması iyi güzel ama benim naçizane fikrim bu Transfer Nöbeti formu siyasetin politikanın yeri değil. Her olayda burası çalkanıyor. Siyaset konuşmak için forum da özel bir köşe olabilir sosyal medyadan herkes fikrini özgürce ifade edebilir ama buranın ismi Transfer Nöbetiyse amacı belliyse bu amaca yönelik hizmetlerde bulunsak daha iyi değil midir kardeşlerim ağabeylerim?

Bu adamlar siyaset yapmayın deyip akp savunuculuğu yapıyor burada.

Biz diyoruz ki bunu hangi parti yapsa aynı tepki verilirdi. Bunun parti ile alakası yok. Her gelen protesto için bize yapıyorlar mantığı yanlış. Olan olay avm yapılması tek kalan parkın yerine. Bunu neden bir insan savunur ki?

Amacı ne olabilir herhalde avm sahibinin akrabası falan? Bir insan neden park taşınsın ve yerine bina yapılsın ister gerçekten enteresan

Niye polisi savunuyosun arkadaşım? Nesini savunuyosun? Biz de ordaydık dün. Bugün de orda olucaz. Taksimde başka yeşil alan kalmamışken, ağaçlar kesilecekken senin tek derdin niye polisi savunmak? Bu kadar kafa tasçı olmayın. Ne dün ne de dünden önce tek bir taşkınlık dahi olmadı orda.

Ya Park falan olayi degisik.

Sen kendini Burda hakli cikariyorsun cunkü sen orda Park olsun diyorsun.

baskasi da AVM olsun deyip kendisini hakli cikariyor.

Neden senin söyledigin baskasinin söylediginden daha mantikli oluyor ?

Neden sen hakli Polis suclu oluyor ? Yanlis senin dusüncen öyle oldugu icin mi ?

Bu isler bukadar kolay mi ?

Öyle kaldirin Polis kurumlarini baskanlari bakanlari her kes kendi bildigi gibi kendi savundugu icin mücadele Edip yikip dagitisin ve herkese saldirsin.

:rolleyes: bi bikmadin .. allah polisimize guc kuvet versin . Gun gelince sehit polis icin agliyan zihniyet bugun kalkmis polise ahkam kesiyor .. O adamlar olmasa senin guvenligini kim saglicak .. o agaclari savunanlarmi

Bi yerde hak varsa sonuna kadar savunuruz! O şehitlerede ağlayan cenazesine katılan bizleriz.. O güvenliğimi sağlayan insanların maaşını her ay maaşımdan 700 lira vergi vererek ödüyorum zaten!

daha var mı sözün?

Gokhan inler, frei yoksa .......

Şu siyaset konuşanlar bir zahmet çıksınlar. Yoksa iş daha fazla büyüyecek şahsen kendimi zor tutuyorum :D

İşlerine gelmeyen hiçbir şeye cevap vermezler zaten konu oradan başka yere kayar bir türlü derdini anlatamazsın. Emin ol sonuçta da haklıyı haksız çıkaracak derecede laf cambazlığı yapmasını çok iyi bilirler.

Asla haklı çıkamazlar. Yüzsüzlük yaparlar.. Çokta iyi yaparlar :) ve şuan yapıyorlarda..

Tamam işte ben senin düşünceni yanlış buluyorum benim düşüncemde bu ...

Sorunsa senin asıl karşı çıktığın ne o belli değil...

Protestoyu yapan insanlara takmışsın işsiz güçsüz, her yere protestoya giden insanlar protesto yapıyo diye AVM yapılsın zihniyetindesin ...

Ne alaka yaa ne alaka yani ? Burda tartıştığımız konu protestoyu yapan insanlarmı ? Biz burda protestoyu yapan insan profilinden dolayımı sayfalarca konuştuk ?

Hepsi akademiysen iş adamları ya da bimliyorum artık sana göre olması gereken protestocu tipi nasıl olmalıysa o tipler bir araya gelseydi AVM ye karşı çıkcaktın da şimdi mi destekliyosun ?

Bu nasıl bir bakış açısı anlamak mümkün değil ... Olay AVM çöplüğü olan , adım başı AVM'ye rastlayabileceğin İstanbul'da ağaçların kesilip AVM yapılması ... Bide iş kapısı aççak demezmi , peki işleri kötüleşcek yılların küçük esnafı ne olcak o bölgede ?

İstanbulda'ki çoğu AVM'nin kan ağladığını biliyomusun peki sen ? Neden çünkü adım başı AVM ... Önce İstanbul'daki koşulları öğren ondan sonra gel bu konuyla ilgili yorum yap ...

Şuan İstanbul'un ihtiyacı olan son şey AVM , ama Maşallah 3.köprü sayesinde de yüzbinlerce ağaç katlediliyo zaten bide kentin göbeğindeki bu tarz parklarımızı da kesiyolar ki tam sıvasınlar ... Niye zenginler daha zengin olcak , niye birileri rant sağlayacak vay anasını yaaa ...

kisaca ozetleyim .. Benim karsi ciktigim ..

Twitter uzerinden halki galyana surukleyen ..

Isleri gucleri yerli yersiz her protestoda bulunan insanlara ..

Ya adamlar THY de calismadigi halde o protestolarda bile basrolde ? Daha nedeyim ..

Bu protestolarla biryere varilmiyacagini anlamalari ?

Avrupa avrupa demokrasi diye bagiranlar..polise kizanlar avrupada polisin boyle gosterilere nasil mudahele etdiklerini bilmeyenlere .

tek derdim o .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt