Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şeref abi gelse, siyasi muahbbet anında kesilir

kap bildirim olsa siyasi muhabbetler kesilir.

konu açın arkadaşlar.. burda belki doğru tepkiler veriyosunuz ama insanları ne konuşacağına özellikle adı transfer nöbeti olan bir konuda duyarsızsınız imajı vermeniz haklı olduğunuz yönleride görülmemesine neden olur?

ayrıca fikirlere saygı duyun; bir insan bişey düşünüyorsa yazık bu ülkeye diyemezsin,tüküreyim gibi de kelimeler edemezsin..

gezi parkı için protesto edenler içinde tüküreyim böyle işe diyenlerden farkınız olmaz, başkasının fikrine saygı duymayandan fikrine destek beklemeyin...

Transfer Nöbeti

Ua bile gezi parkına protestoya gidiyor. Herkes ayaklanmış. İki tane dünyadan habersiz almancı kalkmış tc polisini koruyor. Bizim burda şöyle yaparlar böyle yaparlar bilmem ne ayakları. Yarım metreden bir bayana biber gazı sıkmak nedir. Buna ses cikarmayanda kör şeytandır. forumda bunları konuşmak yasakmış. Olaya gel.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Arda'nın alınacağını zannetmiyorum.A.Madrid borcunu ödemiş zaten.20 den aşağıya da satmak istemezler.Mali sıkıntıları vardı 60 milyona Falcao'yu sattılar,rahatladılar.En önemli 2. oyuncusunuda yollamak istemeyecektir bence.Arda gitmek istiyorum diye ısrar ederse belki birşeyler olabilir anca.

İnşallah dönmek istiyorum diye fazla da ısrar etmez zira Fatih Terim de dönmesini çok istiyor. Bu kadar güzel bir takım uyumu varken oyuncular arasında hiçbir problem yokken Arda'nın gelmesi işlerin tadını kaçıracak diye korkuyorum. Tabi ki böyle olmayabilir ama sonuçta bir yaşanmışlık var, yaptıkları yapacaklarının teminatı diye düşünüyorum. Zaten Atletico'da çok mutluyum, çok huzurluyum diye açıklama da yapıyor hiç huzurunu da huzurumuzu da bozmasın orada kalsın :)

Arda'nın alınacağını zannetmiyorum.A.Madrid borcunu ödemiş zaten.20 den aşağıya da satmak istemezler.Mali sıkıntıları vardı 60 milyona Falcao'yu sattılar,rahatladılar.En önemli 2. oyuncusunuda yollamak istemeyecektir bence.Arda gitmek istiyorum diye ısrar ederse belki birşeyler olabilir anca.

ardayı 1 sene önce tottenham'a 17 ye vermedik. 1 sene sonra ise gitmek istiyorum dediği için 12 ye gitti. madem gelmek istiyor şimdi de klübünü ikna etsin. gittiği paraya gelsin. klübü ardadan verim alamayacağını anladığı an satar zaten. Falcao gitti zaten, Atlatico madrid bu sene bi başarı yakalayamaz bence. gelsin pazubandı taksın tekrar

Ua bile gezi parkına protestoya gidiyor. Herkes ayaklanmış. İki tane dünyadan habersiz almancı kalkmış tc polisini koruyor. Bizim burda şöyle yaparlar böyle yaparlar bilmem ne ayakları. Yarım metreden bir bayana biber gazı sıkmak nedir. Buna ses cikarmayanda kör şeytandır. forumda bunları konuşmak yasakmış. Olaya gel.

tepkini git forum yetkilelerine söyle; tepkini de vermek istiyosan konu açarsın.. insanlar 2 ağaç için yollara düşerken- başka şeyler için yollara düşmezler.. başka şeylerin peşine düşünlerde 2 ağaç için derdine düşmezler..

İnşallah dönmek istiyorum diye fazla da ısrar etmez zira Fatih Terim de dönmesini çok istiyor. Bu kadar güzel bir takım uyumu varken oyuncular arasında hiçbir problem yokken Arda'nın gelmesi işlerin tadını kaçıracak diye korkuyorum. Tabi ki böyle olmayabilir ama sonuçta bir yaşanmışlık var, yaptıkları yapacaklarının teminatı diye düşünüyorum. Zaten Atletico'da çok mutluyum, çok huzurluyum diye açıklama da yapıyor hiç huzurunu da huzurumuzu da bozmasın orada kalsın :)

arda'dan dolayı ispanya savaşa girmiş hacı. o kadar huzur bozuyormuş yani..

konusursan hukumed server'i cokertir. easy

Ua bile gezi parkına protestoya gidiyor. Herkes ayaklanmış. İki tane dünyadan habersiz almancı kalkmış tc polisini koruyor. Bizim burda şöyle yaparlar böyle yaparlar bilmem ne ayakları. Yarım metreden bir bayana biber gazı sıkmak, şerefsizlikten başka bir şey değildir. Buna ses cikarmayanda kör şeytandır. Kıçı kırık forumda bunları konuşmak yasakmış. Olaya gel.

Sporla siyaset birbirinden ayrılmaz. Forumda bu tür olayları gündeme getirmek neden ceza sebebi oluyor.

O parkta yaşanan olaylar insanlık suçudur. Polis en ufak olayda biber gazına, sis bombasına sarılıyor.

Antep'te Galatasaray taraftarının düştüğü durum ortada.. Gereksiz bir mesele yüzünden biber gazı sıkıldı, taratfar kendini korumak için sahaya girdi.

Bu olaylar olmamış gibi davranmak Galatasaraylılığa yakışmaz.

[video=youtube;cE-F274xoAY]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cE-F274xoAY[/video]

Hay ağzını seveyim..

Gezi parkını küçümsemek gibi algılamayın ama bu gösteriler çok daha önceden başka şeyler için de yapılmalıydı.

Alkol yasağı , Atatürk'e ayyaş denmesi en taze olanlardan bazıları.

tepkini git forum yetkilelerine söyle; tepkini de vermek istiyosan konu açarsın.. insanlar 2 ağaç için yollara düşerken- başka şeyler için yollara düşmezler.. başka şeylerin peşine düşünlerde 2 ağaç için derdine düşmezler..

Tek bir ağaç kadar faydan... neyse..

Kıyametin kopacağnı bilseniz elinzdeki fidanı dikniz diyen peygamberin ümmetiyiz biz.Ya siz?

Sneijder gibi bir dünya yıldızını takımımıza kattık ama nedense Galatasaray taraftarının yarısı umudunu kesmiş durumda. Bu adam en kötü haliyle bize kaç tane maç kazandırdı ikinci yarıda. İyi bir kamp döneminden sonra çılgın atacaktır zaten.

Bakıyorum da forumda son günlerde Sneijder'i amaçsızca eleştirme trend olmuş kimisi gönderiyor,kimisi kadrolardan kesip EmreÇ'yi kadrolara koyuyor,kimisi iflah olmaz diyor.

Sneijder'ın yarı dönem performansı iyi değildi kabul ama bu adamın uzun süre maç eksiği olduğunu bile bile aldık yani sürpriz bir performans değil performansıyla ilgili dün de ''De Telgraf''a bir açıklama yapmış

Kesinlikle kariyerimin en iyi yılı olmadığını söyleyebilirim

Jakarta ve Beijing çıkışın bir parçası olacak,Asya kampında gelecek sezon öncesi kendimi görme fırsatı bulacağım.

Geride kalan sezon hiçbir zaman %100'de ulaşamadım ama Ağustos'dan itibaren, Galatasaray ve Hollanda için daha farklı olacağım

Görüldüğü üzere kendisine kabul ediyor performansını ama Avrupa futbolundan bihaber olan Türk ligini TRT maç özetlerinden takip eden bir kesim, böyle aptalca açıklamalarla gündemde kalmaya çalışan başta Sergen olmak üzere bir çok spor programı sunucusu olduğu sürece Sneijder tabi bilmiyorlar Sneijder'i, gelmişler yarı dönem performansını izleyerek oyuncu hakkında ithamda bulunuyorlar.

Sneijder kendide kabul etmiş iyi olmadığını onca maç eksiği vardı haklı adam. Sneijder gibi piyango 10-15 yılda bir vurur zaten bu adam İnter'de sorunlar yaşamasa kendisini de alamazdık bir 5 sene daha.

Biraz sabır.

images

çok iyi takımımız var ama içimde kötü bir his var. Burak ve Muslera haberleri çok yapılıyor. ben takıma 2-3 takviye daha yapılarak daha güçlü olacağımızı düşünüyorum. ama burak veya muslera giderse yerleri birkaç sene daha dolmaz. kendi ayağımıza sıkmak gibi birşey bence.

Bir sol bek, birde melo alınmazsa iyi bir ortasaha ile CL'de yarı finalı kovalayabiliriz.

BJK'nin durumu ortada, fener de yeni hoca, 5-6 yeni transferle takımı tekrar kuracak, uyum sorunu yaşayacaklar, hiç transfer yapmasalar bile her türlü daha kaliteliyiz ama kimseyi göndermemek lazım.

Birinin de Burak'a GS'den gidecekse Avrupa'daki 5-6 takımdan birine gitmesi gerektiğini anlatmalı. Napoli, Fiorentina, At. Madrid gibi takımlar bizim seviyemizin çok altında.

Bu kabro ve teknik ekip artık hersene Avrupa'da en az bı yılki kadar başarılı olur. Elenirsek bile Real, Manu, Bayern gibi takımlardan başkası bizi eleyemez.

Tek bir ağar kadar faydan... neyse..

Kıyametin kopacağnı bilseniz elinzdeki fidanı dikniz diyen peygamberin ümmetiyiz biz.Ya siz?

sen neyi sorguluyosunnn?? sen kimmsinnn.

olayları kişileştirme? konudan konuya atlama..

at gözlüğü ilede bakma arkadaşım olaylara...

daha önce yazdım. insanlara duyarsırsınız diyip haklı olacağınız konuda da haksız çıkmayın..

sen neyi sorguluyosunnn?? sen kimmsinnn.

olayları kişileştirme? konudan konuya atlama..

at gözlüğü ilede bakma arkadaşım olaylara...

daha önce yazdım. insanlara duyarsırsınız diyip haklı olacağınız konuda da haksız çıkmayın..

Vatandaşım.. Transfer nöbetine engel olduğum arkadaşlardan özür dilerim. Ama fikirlerimi beyan etmekten vazgeçmeyi düşünmüyorum ;)

Verdiğin linkteki haberde polis elinde silahla metro istasyonunda dolaşan birini vurmuş. Meseleyi karıştırmayalım

Olay polisin silah ve şiddet kullanıp kullanmaması değil. Toplumsal olaylara müdahale şekli. Üzerinde tşörtten başka bişey olmayan insanlara biber gazıyla tekme tokatla hiçbir uyarı yapmadan saldırmanın hiç bir izahı yok. Taksim yakınlarından geçerken bi iş adamının arabasının camını bi gaz bombası kırıp içerde patlamış. Ya içerde bi bebek olsa çocuklar olsa sakat kalsalar kim verecek hesabını. Adalet herkese lazım. yarın senin başına gelir allah korusun polis iyi yapmış mı diyeceksin.

Haber o ama gerceginde cocugun elinde ne silah ne birsey vardi .. yerli yersiz vuruldu gitti onu demek istedim ama fazla yazamadim kusura kalma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt