Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

970355_486978351379183_632338220_n.jpg

Gezi Parkına gidilmekte .

hadi yerse bunlara siksiznlar biber gazi :D öyle coluk cocuga yasli amcalara sikmakla olmuyor bu isler

yanlisin bence sneijder konusunda. pro oyuncu olarak sen 4 ay futbol oynamada sonra göreyim seni af edersin. okadar basit degil bu isler malesef.

ama bundan sonra verim veremezse inan ilk elestirenler arasinda ben olurum. güzelce bir yaz campi gecirsin takim ile kazasiz belasiz sonra bir sneijderi izleyelim. aynisi amrabat icinde gecerlidir. bu cocukda hic bir camp dönemini yasayamadi takim ile malesef. bu camp dönemleri her takim ve oyunculari icin olmasza olmaszidir.

Fatih Kardeş ben ısrarla sneijder i bu haliyle kıyas yapıyorum..

Zaten FT. de istemedi onu. Sadece bununla oyna diye kucağına bırakıldı...

Ama sneijder kötü topçu demedim ben. hiç de aklımdan geçmez bu ... Tamam 4 ay oynamadı, Ama artık form tutup aldığı 70 M.TL nin karşılığını göstermeli..

Artık susuyorum haklı olduğumu anlatacak daha etkili konulara girmicem..

Erman ile Sneijder kiyaslaniyor dediler, Geldik.

Bu ne stress, ne gerginlik? relax olun biraz...

Herkeze benden Karpuz.

~Karpuz Molası ~

karpuz.jpg

Re: Transfer Nöbeti

Muhammet Demir hâlâ imza atmadimi?

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

ne gereksiz bi kıyaslama bu ya, ikisi de yüzde 100 ile oynasa kıyaslama bile olmaz, bırakın fatih hoca versin kararı.

Re: Transfer Nöbeti

Akilli olun Mustafa sarp yorumlarini bura koydurtmayin bana

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Algı kıtlığı hastalık adıdır,hakaret olan halini gerize... halinde telafuz edilir..

Peki sana ne derler? senin bu amaçsız ispat peşinde koşmana ? algı kıtlığı şudur budur yok gerize... diye telafuz edilirmiş.. Gerek yok böyle diyaloglara arkadaşım.. sakın sakın bak yazına.. iyi forumlar dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt