Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Cevap: Transfer Nöbeti
:Z3:
:Z3:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerane tatlısı olsada yesek![]()

Bira içmiyorum zaten tequilla yada vodka karamel takiliyoz.
Bira göbeği gibi ufaktan çıktı da ondan bira göbeği dedim yoksa bira çok az icerim.
Spor evde mekik cekiyom düğünlerde Elazığ dik oynuyorum filan yani
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
bu forumda siyaset yasak...anlayacağın tırsık bi yönetime sahibiz...
Kardesim benim bildigim siyaset senin partin benim partim olayidir.Bugün olanin son yillardaki gelismenin siyasetle ne alakasi var,adamlar Demokratik Cumhuriyetinin yikilisini ilan ediyorlar.
Cumhuriyetinin Kurucusuna ayyas denmis kac kisi kac satir yazdi surada????
Kardesim benim bildigim siyaset senin partin benim partim olayidir.Bugün olanin son yillardaki gelismenin siyasetle ne alakasi var,adamlar Demokratik Cumhuriyetinin yikilisini ilan ediyorlar.
Cumhuriyetinin Kurucusuna ayyas denmis kac kisi kac satir yazdi surada????
Oncesi var mi bilmiyorum.
Erman nasil iyi mi diye sordum sadece.
Arkadasin biri burdan aldi, sanki ermana birsey demisiz gibi, bir de yanina sneijderi koydu, sanki sneijdere birsey demisiz gibi, hatta onu birak sanki sneijder demisiz gibi,
Aldi bunu, soyle karsilastirin, boyle karsilastirin, devre arasi gorusuruz, istatistik bakin, sneijderin nesi var, ermanin fesi var, vur beline kazmayi cikar aheste aheste...
Ne yapmak istiyor anlamadim ama tovbe estagfurullah ortalik cakma filozof dolmus.
Amrabat kazimin sol bacağı Ermanin tırnaği olamaz sen gelmiş Sneijder den iyi diyorsun adam topçu degil dayiyor popoyu adama faul almaya çalışıyor resmen güreşiyor rizeli pehlivan.
Utaniyorum bu yönetim sisteminden hayvan gibi vuruyorlar la adamlara allah Türkiye de yaşayanlara sabir versin.