Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kocaeli bile karıştı.Evin hemen aşağısında sesler geliyor, marşlar falan :))

:dogrun::dogrun::dedikodu::bid::31::allecto::allecto::wave::tank::m05:

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Bira içmiyorum zaten tequilla yada vodka karamel takiliyoz.

Bira göbeği gibi ufaktan çıktı da ondan bira göbeği dedim yoksa bira çok az icerim.

Spor evde mekik cekiyom düğünlerde Elazığ dik oynuyorum filan yani

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

elazığ dik oynuyorsan sorun yok :yenieek:

bu forumda siyaset yasak...anlayacağın tırsık bi yönetime sahibiz...

Kardesim benim bildigim siyaset senin partin benim partim olayidir.Bugün olanin son yillardaki gelismenin siyasetle ne alakasi var,adamlar Demokratik Cumhuriyetinin yikilisini ilan ediyorlar.

Cumhuriyetinin Kurucusuna ayyas denmis kac kisi kac satir yazdi surada????

Transfer Nöbeti

Kazım ve Necatiden sonra adada form tutan Ümit Karanla Survivor dönüş sözleşme yapılacakmış.

Kardesim benim bildigim siyaset senin partin benim partim olayidir.Bugün olanin son yillardaki gelismenin siyasetle ne alakasi var,adamlar Demokratik Cumhuriyetinin yikilisini ilan ediyorlar.

Ananıda al git zaaaaaa diyebilirler başğan yazarsan, sonuçta imam cemaat ilişkisi.

Transfer Nöbeti

Oncesi var mi bilmiyorum.

Erman nasil iyi mi diye sordum sadece.

Arkadasin biri burdan aldi, sanki ermana birsey demisiz gibi, bir de yanina sneijderi koydu, sanki sneijdere birsey demisiz gibi, hatta onu birak sanki sneijder demisiz gibi,

Aldi bunu, soyle karsilastirin, boyle karsilastirin, devre arasi gorusuruz, istatistik bakin, sneijderin nesi var, ermanin fesi var, vur beline kazmayi cikar aheste aheste...

Ne yapmak istiyor anlamadim ama tovbe estagfurullah ortalik cakma filozof dolmus.

Beyler arkadaşın doğum günü pastasının üstüne efsane parçalının resmini koymam gerekiyor. Üstüne de 10 numara ve isim yazmalıyım. Ama gerçek forma fontları ve efsane Metin Oktay forması olması lazım. Bu grafikleri nereden edilebilirim? Konu dışı oldu ama yardımcı olabilir misiniz?

Yasanın kurucusuna dedi.Cumhuriyete değil sanırım.Darbecilere demiş olabilir..

Siyaset konuşmak yasak yinede :))

Tepkisini göstermek isteyen dışarı çıksın.Burda 100 bin makale yazsakta değişmez hiçbirşey.

Transfer Nöbeti

Fener yönetimi bi ipnelik peşinde. Böyle arka arkaya alenen hoca adaylarıyla görüşmelerinin altından başka birşey çıkar.

Transfer Nöbeti

Oncesi var mi bilmiyorum.

Erman nasil iyi mi diye sordum sadece.

Arkadasin biri burdan aldi, sanki ermana birsey demisiz gibi, bir de yanina sneijderi koydu, sanki sneijdere birsey demisiz gibi, hatta onu birak sanki sneijder demisiz gibi,

Aldi bunu, soyle karsilastirin, boyle karsilastirin, devre arasi gorusuruz, istatistik bakin, sneijderin nesi var, ermanin fesi var, vur beline kazmayi cikar aheste aheste...

Ne yapmak istiyor anlamadim ama tovbe estagfurullah ortalik cakma filozof dolmus.

Okumaya üşendim. Özetle kanka

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Amrabat kazimin sol bacağı Ermanin tırnaği olamaz sen gelmiş Sneijder den iyi diyorsun adam topçu degil dayiyor popoyu adama faul almaya çalışıyor resmen güreşiyor rizeli pehlivan.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Evet onu söylüyordum zaten.:o

Lütfen konuyu dagitmayalim. Siyaset ve diger konular icin forumda ayri bölümler var.

Swat 'ın gelmediği kaldı bi :D lazerli silahlarla falan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt