Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[h=2]Yıllık 3 milyon euro'luk teklifi kabul eden Portekizli yıldız

Fotomac haberi eheh :D hiç inandırıcı gelmedi :D[/h]

Yeni yasaya göre futbolcular saglam vergi vericekmiş duydunuzmu o haberi

Gökhan İnler için Napoli 15 Mn € çekmiş , bizde 12 Mn € teklif edip fiyatı aşağı çekmeye çalışıyormuşuz.

Renktaşlar bu Fener'in uğraştığı Bruno Alves nasıl bir oyuncu , sürekli takip eden vs. yok mu biraz anlatsa , işlerine yarar mı yaramaz mı ?

32 yaşına gelmiş oyuncu , Piyasa değeri 12 milyon euro olan Alves için kulübünden bonservis bedeli sorulacak demiş ********************* Spor , bu yaştaki bir adama bu kadar veya buna yakın bir meblağ bayılabilirler sen o zaman cümbüşe bak :D

Gökhan İnler için Napoli 15 Mn € çekmiş , bizde 12 Mn € teklif edip fiyatı aşağı çekmeye çalışıyormuşuz.

Renktaşlar bu Fener'in uğraştığı Bruno Alves nasıl bir oyuncu , sürekli takip eden vs. yok mu biraz anlatsa , işlerine yarar mı yaramaz mı ?

32 yaşına gelmiş oyuncu , Piyasa değeri 12 milyon euro olan Alves için kulübünden bonservis bedeli sorulacak demiş ********************* Spor , bu yaştaki bir adama bu kadar veya buna yakın bir meblağ bayılabilirler sen o zaman cümbüşe bak :D

Bruno alves cok iyi bir Stoper İDİ... Portodayken şuan gelse en baba fernando meira performansı sergiler... İnler benim bildigim satılık listesinde 29 30 yasına gircek adama kimse 15 mn € bonservis vermez topclass bir oyuncu alacak takımda yeni yeni reklam yapmaya calısmıyorsa..

Ntvsporda feyenord porto 16 yas takimi maci var yildiz avina cikalim :)

Bruno alves cok iyi bir Stoper İDİ... Portodayken şuan gelse en baba fernando meira performansı sergiler... İnler benim bildigim satılık listesinde 29 30 yasına gircek adama kimse 15 mn € bonservis vermez topclass bir oyuncu alacak takımda yeni yeni reklam yapmaya calısmıyorsa..

Fener'in liste süper :D Bitik Bruno Alves , Balon Heitinga falan iyi iyi :D

Bekleyip göreceğiz hocam bende bu rakamların döndüğünü sanmıyorum tek düşüncem Gökhan'ı alıp geleceğiz :)

Vali veya mülki amir den onay alınmadan yapılan hertürlü toplumsal olay meşru olmadığından dolayı, müdahale etmek için yazılı emir gerektirmeden görev uygulanır.

Buradaki tartışılan olay polis müdahalesinin meşruiyeti değil, müdahalenin şekli ve dozudur.. Buda bireyseldir.

Biz zaten millet olarak protesto nasıl yapılır bılıyoruz mu ki de polisi yargılıyoruz.Adam protesto yapıcam dıye tas sopa ne varsa fırlatıcak polısde onlara gül atıcak :)

biber gazı bitti şimdi de portakal gazı çıktı vay arkadaş neyse portakal demişken sneijder'i mourinho istiyor diye bişey duydum o ne derece doğru renkdaşlar? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt