Ömer Yasin
Parçalı Üye
- 9 Ocak 2012
- 2.639
- 0
- 856
Cevap: Transfer Nöbeti
Vergiyi arttırın biber gazı bitti.
Vergiyi arttırın biber gazı bitti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene transferde 20 m euro'ya yakın zarar ettik.Devre arasında da imza paraları ile 15 m euro filan.Geçen sene 35 m euro para harcadık.
Acaba bu sene transfer bütçesi ne kadar.Ben en fazla 15 m euro olduğunu düşünüyorum. Amrabat ve ya Dany'i 5-6 m euroya satamazsak İnler'i alacağımızı pek sanmıyorum.
yazılan 3m brüt alıyormuş eline geçen 1,8m, brüt aldığı rakamı net olarak istemiş fb ve gs den
Serdar'ın maçı hangi kanalda beyler? Teşekkürler.
Geçen sene transferde 20 m euro'ya yakın zarar ettik.Devre arasında da imza paraları ile 15 m euro filan.Geçen sene 35 m euro para harcadık.
Acaba bu sene transfer bütçesi ne kadar.Ben en fazla 15 m euro olduğunu düşünüyorum. Amrabat ve ya Dany'i 5-6 m euroya satamazsak İnler'i alacağımızı pek sanmıyorum.
Bu sene de ŞL'den büyük gelir elde ettik. Geçen sene ne kadar harcadık bilmiyorum ama, bu sene, en az geçen sene harcadığımız kadar harcayabilmeliyiz.
Bakacağız , artık bence de büyük kaliteli transferler şart.
Ancak bütçede bellidir , aslında bize yetecek bütçe çok açık ;
Chedjou + Kolarov + Gökhan = 6.3 Mn € + 7 Mn € + 10-12 Mn €
Şener Özbayraklı + Serdar Taşçı (Aykut Demir) + Jem Karacan + Kerim Frei = 2 Mn € + 3-4 Mn € + 1-2 Mn € + 2-3 Mn €
+_______________________________________
Toplam ; 35 - 36 Mn € civarına geliyor.
Dany --> 5-6 Mn €
Riera --> 1-2 Mn €
Melo --> Kira bitişi
Amrabat --> 5-6 Mn €
Elmander --> 2-3-4 Mn €
+
Culio
Serdar Eylik
Sercan
Mehmet Batdal
+_________________________________________________
Minimum 15 Mn € - Maksimum 20 Mn € civarı bir bedel ediyor.
Diyelim ki 35 Mn € harcama yaptık , 15 Mn €'da gelir elde ettik , yani 20 Mn € vereceğiz transfere bu sezon 20 Mn € verecek paramız yok mu ?
Şu kadroya bakın ;
Muslera
Eboue Semih Chedjou Kolarov
Gökhan
Hamit Sneijder Selçuk
Drogba Burak
Eray , Şener , Serdar Taşçı (Aykut Demir) , Jem Karacan , Kerim Frei , Umut , Necati
Hiç sanmıyorum hocam bu kadar olduğunu , kaynak nedir , nerede okudunuz , hiç görmedim bugün bu haberi.
Yalnız müthiş oyun kuruyor Serdar , acayip hayran bıraktı kendine ya![]()
Serdar Taşçı'yı Fener almak üzere sanırım.O adamı alıp,yanına birde kaliteli yabancı stoper alırlarsa,kalite olarak önümüze geçerler.Yönetim biraz elini çabuk tutsun,Gökhan İnler'i bitirsin biran önce.Kaliteli yerli adam kalmadı piyasada,bu gidişle Sabri'yle falan oynarız yoksa.
Ayrıca Serdar Taşçı'yı da öyle 3-4m euro'ya vericeklerin sanmıyorum vermesinlerde.Dany 5-6'ya gönderip Aykut Demir 2-3 m'e gelse kafi.
Normalde Dany'nin olduğu yerde Serdar'ın Aykut'ın yüzüne bakılmaz da.6+0 çok sıkıntı.
Sabri falan derken?
Soyadı Sarıoğlu olan,senelerdir takımda olup,gram kendisini geliştiremeyen ama yıllık 1 milyon euro garanti para alan vasat oyuncumuz.Hatırladın mı ?
Galatasaray kulübü kaptanına hakaret mi ediyorsun biz mi yanlış algılıyoruz ?