Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Geçen sene transferde 20 m euro'ya yakın zarar ettik.Devre arasında da imza paraları ile 15 m euro filan.Geçen sene 35 m euro para harcadık.

Acaba bu sene transfer bütçesi ne kadar.Ben en fazla 15 m euro olduğunu düşünüyorum. Amrabat ve ya Dany'i 5-6 m euroya satamazsak İnler'i alacağımızı pek sanmıyorum.

Bu sene de ŞL'den büyük gelir elde ettik. Geçen sene ne kadar harcadık bilmiyorum ama, bu sene, en az geçen sene harcadığımız kadar harcayabilmeliyiz.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

yazılan 3m brüt alıyormuş eline geçen 1,8m, brüt aldığı rakamı net olarak istemiş fb ve gs den

Hiç sanmıyorum hocam bu kadar olduğunu , kaynak nedir , nerede okudunuz , hiç görmedim bugün bu haberi.

Yalnız müthiş oyun kuruyor Serdar , acayip hayran bıraktı kendine ya :)

Serdar'ın maçı hangi kanalda beyler? Teşekkürler.

Geçen sene transferde 20 m euro'ya yakın zarar ettik.Devre arasında da imza paraları ile 15 m euro filan.Geçen sene 35 m euro para harcadık.

Acaba bu sene transfer bütçesi ne kadar.Ben en fazla 15 m euro olduğunu düşünüyorum. Amrabat ve ya Dany'i 5-6 m euroya satamazsak İnler'i alacağımızı pek sanmıyorum.

Bu sene de ŞL'den büyük gelir elde ettik. Geçen sene ne kadar harcadık bilmiyorum ama, bu sene, en az geçen sene harcadığımız kadar harcayabilmeliyiz.

Bakacağız , artık bence de büyük kaliteli transferler şart.

Ancak bütçede bellidir , aslında bize yetecek bütçe çok açık ;

Chedjou + Kolarov + Gökhan = 6.3 Mn € + 7 Mn € + 10-12 Mn €

Şener Özbayraklı + Serdar Taşçı (Aykut Demir) + Jem Karacan + Kerim Frei = 2 Mn € + 3-4 Mn € + 1-2 Mn € + 2-3 Mn €

+_______________________________________

Toplam ; 35 - 36 Mn € civarına geliyor.

Dany --> 5-6 Mn €

Riera --> 1-2 Mn €

Melo --> Kira bitişi

Amrabat --> 5-6 Mn €

Elmander --> 2-3-4 Mn €

+

Culio

Serdar Eylik

Sercan

Mehmet Batdal

+_________________________________________________

Minimum 15 Mn € - Maksimum 20 Mn € civarı bir bedel ediyor.

Diyelim ki 35 Mn € harcama yaptık , 15 Mn €'da gelir elde ettik , yani 20 Mn € vereceğiz transfere bu sezon 20 Mn € verecek paramız yok mu ?

Şu kadroya bakın ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Kolarov

Gökhan

Hamit Sneijder Selçuk

Drogba Burak​

Eray , Şener , Serdar Taşçı (Aykut Demir) , Jem Karacan , Kerim Frei , Umut , Necati

Re: Transfer Nöbeti

Serdar alabilirsek almamiz gereken bir oyuncu en iyi Türk stopper şuan Benim gözümde.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Bakacağız , artık bence de büyük kaliteli transferler şart.

Ancak bütçede bellidir , aslında bize yetecek bütçe çok açık ;

Chedjou + Kolarov + Gökhan = 6.3 Mn € + 7 Mn € + 10-12 Mn €

Şener Özbayraklı + Serdar Taşçı (Aykut Demir) + Jem Karacan + Kerim Frei = 2 Mn € + 3-4 Mn € + 1-2 Mn € + 2-3 Mn €

+_______________________________________

Toplam ; 35 - 36 Mn € civarına geliyor.

Dany --> 5-6 Mn €

Riera --> 1-2 Mn €

Melo --> Kira bitişi

Amrabat --> 5-6 Mn €

Elmander --> 2-3-4 Mn €

+

Culio

Serdar Eylik

Sercan

Mehmet Batdal

+_________________________________________________

Minimum 15 Mn € - Maksimum 20 Mn € civarı bir bedel ediyor.

Diyelim ki 35 Mn € harcama yaptık , 15 Mn €'da gelir elde ettik , yani 20 Mn € vereceğiz transfere bu sezon 20 Mn € verecek paramız yok mu ?

Şu kadroya bakın ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Kolarov

Gökhan

Hamit Sneijder Selçuk

Drogba Burak​

Eray , Şener , Serdar Taşçı (Aykut Demir) , Jem Karacan , Kerim Frei , Umut , Necati

Ayrıca Serdar Taşçı'yı da öyle 3-4m euro'ya vericeklerin sanmıyorum vermesinlerde.Dany 5-6'ya gönderip Aykut Demir 2-3 m'e gelse kafi.

Normalde Dany'nin olduğu yerde Serdar'ın Aykut'ın yüzüne bakılmaz da.6+0 çok sıkıntı.

Serdar Taşçı'yı Fener almak üzere sanırım.O adamı alıp,yanına birde kaliteli yabancı stoper alırlarsa,kalite olarak önümüze geçerler.Yönetim biraz elini çabuk tutsun,Gökhan İnler'i bitirsin biran önce.Kaliteli yerli adam kalmadı piyasada,bu gidişle Sabri'yle falan oynarız yoksa.

Serdar Taşçı'yı Fener almak üzere sanırım.O adamı alıp,yanına birde kaliteli yabancı stoper alırlarsa,kalite olarak önümüze geçerler.Yönetim biraz elini çabuk tutsun,Gökhan İnler'i bitirsin biran önce.Kaliteli yerli adam kalmadı piyasada,bu gidişle Sabri'yle falan oynarız yoksa.

Sabri falan derken?

Azerbaycan takımlarından Gabala altyapıya en çok önem veren kulüplerdenmiş. Bugün NTVSpor'da Gabala kupası 15 yaş finali vardı. Adamlar altyapı turnuvası düzenliyorlarmış. Katılan takımlar Porto, Feyenord, Barcelona ve Türkiye'den kim bilin bakalım? Beşiktaş. Bunlar altyapıya önem veren kulüplermiş. Altyapıları çok takip etmem ama çok hoşuma giden bir uygulama oldu. Çocuklar bu yaşlarda kendilerine göre üst düzey sayılabilecek maçlar oynuyorlar. Yabancı takımlarla karşılaşıyorlar. Dünya futboluna entegre oluyorlar. Bu tarz turnuvalarda sürekli olmalıyız ve hatta mümkünse biz de böyle turnuvalar düzenlemeliyiz. Türkiye'de olmazsa Almanya ve İngiltere'deki anlaşmalı kulüpler aracılığıyla bunu yapmalıyız. Hem diğer takımların altyapılarını izleme, hem de kendi altyapı oyuncularımızı geliştirmek adına iyi bir adım olur kanaatindeyim.

Ayrıca Serdar Taşçı'yı da öyle 3-4m euro'ya vericeklerin sanmıyorum vermesinlerde.Dany 5-6'ya gönderip Aykut Demir 2-3 m'e gelse kafi.

Normalde Dany'nin olduğu yerde Serdar'ın Aykut'ın yüzüne bakılmaz da.6+0 çok sıkıntı.

:D Dany'de olmayan pozisyon alma bilgisi , Serdar'da gani gani hocam neyin kafasındasınız ?

Dany'nin hızı ve oyun kurma tekniği de olmasa , Amatör'de oynar.

Birde 3-4 Mn €'ya bırakırlar Serdar'ı , 1 yıl sözleşmesi kaldı çünkü , hadi maksimum 5 Mn € olsun.

son dakikalarına yetişmeme rağmen bence çok keyifli bir maç olmuştur. bayern 3de 3 yaptı

4312 ile cok can yakdim bugün FIFA'da

Muslera

Eboue Semih Che Carlinhos

Hamit Inler Selcuk

Sneijder

Drogba Burak​

Hazir ve yaz kampini gecirmis Drogba ve Sneijder

+

Gecen sene eksik olan Sol Bek ve Stoper mevkine adamlar geldigi takdirde

Sampiyon oluruz+rahat en az ceyrek final oynariz, biraz kura sansi ile.

Yanliz bu sistem'de Hem Drogba, hem Burak cok kosup, cok pres yapmasi gerkli olacak.

Bunu Drogba kaldirabilir mi...soru isareti.

Hersey iyi yolda gidiyor kanimca.

Chedjou+Inler+Sol Bek (+Kanat)

tmm dir :yenieek:

Galatasaray kulübü kaptanına hakaret mi ediyorsun biz mi yanlış algılıyoruz ?

Yazdıklarımdan 1 tane hakeret göster.Vasat oyuncu dedim,kendisini gram geliştiremeyen ama 1 yıllık milyon euro garanti para alan dedim.Hep zaten Galatasaray evladı,Galatasaray kaptanı aman laf etmeyelim diye bu halde şuan.Senelik 30 küsür gol atıp,takıma harika katkı yapan Burak bile eleştiriliyor,Sabri'den mi esirgeyeceğiz eleştirilerimizi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt