Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sabri hamit den iyise zaten futbolu birakalim voleybol la ilgilenelim en iyisi, belki daha guzel seyler goruruz
valla gecen sezon hamitte futbol adina birsey gorduysen onu bilemem,ama bu hamit bizim hedeflerimizi karsilayacak takimda anca yedek olur baskada olmaz

nani sol kanat da oynar mi, verimi cok düser mi?

az sonra güzel bi kadro yapisdiricam :D

bienvenu3_8V0VK.jpg

Melo bu hafta benim için önemli menajerimle oturup her şeyi konuşacağız demiş.Gelmesini çok istiyorum ama KADRO KURULMUYOR mecburen yerli alacağız yerine.

valla gecen sezon hamitte futbol adina birsey gorduysen onu bilemem,ama bu hamit bizim hedeflerimizi karsilayacak takimda anca yedek olur baskada olmaz

ben ilk 11 de hep oynar demedim zaten o zor gibi, sadece sabri ilk 11 oyuncusu olacaksa drogba sneijder butun yabancilari gondermek lazim cunku yazik oluyor takima, bosuna vizyon laflari donuyormus der millet

ama hamit de kendine ceki duzen verecek tabi

Melo bu hafta benim için önemli menajerimle oturup her şeyi konuşacağız demiş.Gelmesini çok istiyorum ama KADRO KURULMUYOR mecburen yerli alacağız yerine.
yaw melonun eli mahkum kim verecek ona o parayi,cok iyi oyuncu bende kalmasini istiyorum ama her yil para koparmak icin menejeri ile beraber yapmadigi cakallik kalmiyo

Muslera

Sabri Gökhan Ujfalusi Hakan

Selcuk Yekta

Aydin Sneijder Emre

Drogba

Gelecek sene bu sekilde oynayabiliriz.

​

ben ilk 11 de hep oynar demedim zaten o zor gibi, sadece sabri ilk 11 oyuncusu olacaksa drogba sneijder butun yabancilari gondermek lazim cunku yazik oluyor takima, bosuna vizyon laflari donuyormus der millet

ama hamit de kendine ceki duzen verecek tabi
bende sabri asla ilk 11 oynayamaz diyorum zaten orda hem fikiriz.artik hedeflerimiz cok farkli sabri aydin e.colak vs vs bunlarla o hedeflere zaten varamayiz

Lig'de her türlü bu sekilde oynayabiliriz.

Cl'de ise degisikli'ye gidilir.

728944_Galatasaray_SK.jpg

transfer haberlerine bakarsak hocanın kafasındaki on bir şöyle

muslera

eboue semih chedjou carlinhos

melo selçuk

nani sneijder burak

drogba

yalnız hocaya bir sorum olacak. burada 8 yabancı var ligde nasıl oynayacağız?

tek bir gercek var turkiye liginde gol atacaksin arkadas,buyuk takimsin iki tane attinmi o maci zaten vermezsin,devre arasinda drogba yerine defansa adam alsaydik sampiyon olamazdik bukadar basit.turkiye ligi bu

Bence GS cok rahat 352 oynar.

Nani, Melo(Inler), Selcuk, Sneijder, Drogba, hepsi topu rahatca ayanda tutabilyior, böylece rakiper kontra imkani cok vermeyiz.

Ayrica Türk Ligi tabiki kötü degilde... ama neticede "vasat bi Lig"...bu sistem isler.

Eboue tam 352'kanadi...Nani ise pek bu kanat mevkisini uygun degil, ama Lig'de cok siritmaz kanimca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt