Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

daha Ocak ayinda her kes Snejderin gelmesini 4 gozle bekliyordu. ne degisti acaba???

dunyanin en iyi 10 numarasi takimda ve bu adami satmaktan bahsedenleri gorebiliyorsunuz 5 ay mac eksigi olmasina ragmen tek basina getirdigi 9 puan ve real madrid maclarina RAGMEN

istirham edioruz bi gidin abdest alin rabbinizden af diyelin 300 rekad daha futbol mutboldan uzak durun

sneijder şu 6 ay oynamamış hali ile bile topu ayağına alınca bi farklı, 2 saniye tutmuyo hemen oynuyo, oyunu müthiş hızlandırıyo. onun yanına o düşüncede adam katmak dururken satmayı düşünmek takımı çok geriye götürür.

Burak Yılmaz'a Zam !

Galatasaray, Juventus ve Atletico Madrid'in transfer listesindeki Burak Yılmaz’ın yıllık ücretini 2,3 milyon avrodan 3,2 milyon avroya çıkarıyor.

Cimbom, Burak Yılmaz’ı kadrosunda tutmaya kararlı. Juventus ve Atletico Madrid, Süper Lig’in Gol Kralı ile ciddi şekilde ilgilenirken, sarı-kırmızılı kulübün başarılı forveti takımda tutmak için önemli bir hamle yapmaya hazırlandığı ortaya çıktı.

Yeni sezondan itibaren yürürlüğe girecek 6+4 yabancı statüsü ve önümüzdeki sezon sahadaki yabancı sayısının 5’e düşecek olmasından dolayı elindeki kaliteli yerlileri tutmak isteyen sarı-kırmızılılar, bu nedenle Burak’ın satılması fikrine soğuk bakıyor. Burak’ın satılması durumunda Trabzonspor’a da yüzde 25 pay vermek zorunda kalacak olan sarı-kırmızılıların, yıldız futbolcuyu elinde tutarak, ücretine zam yapma kararı aldıkları belirtildi. Galatasaray’la 3+1 yıl daha sözleşmesi bulunan Burak’ın her sezon için aldığı 2,3 milyon avroluk sabit transfer ücretinin 3,2 milyon avroya çıkarılmasının planlandığı vurgulandı. Geçen sezon Galatasaray forması altında toplam 32 gole imzasını atan milli futbolcu, yıllık ücreti 3,2 milyon avroya çıkarılırsa Drogba ve Sneijder’den sonra Galatasaray’ın en fazla kazanan üçüncü ismi olacak.

Eurosport

sneijder gitsin maradona gelsin

kutsal rakamımcı mesajımda böyle iğrenç bişey oldu bu taraftar benide affetmez daha

Burak Yılmaz'a Zam !

Galatasaray, Juventus ve Atletico Madrid'in transfer listesindeki Burak Yılmaz’ın yıllık ücretini 2,3 milyon avrodan 3,2 milyon avroya çıkarıyor.

Cimbom, Burak Yılmaz’ı kadrosunda tutmaya kararlı. Juventus ve Atletico Madrid, Süper Lig’in Gol Kralı ile ciddi şekilde ilgilenirken, sarı-kırmızılı kulübün başarılı forveti takımda tutmak için önemli bir hamle yapmaya hazırlandığı ortaya çıktı.

Yeni sezondan itibaren yürürlüğe girecek 6+4 yabancı statüsü ve önümüzdeki sezon sahadaki yabancı sayısının 5’e düşecek olmasından dolayı elindeki kaliteli yerlileri tutmak isteyen sarı-kırmızılılar, bu nedenle Burak’ın satılması fikrine soğuk bakıyor. Burak’ın satılması durumunda Trabzonspor’a da yüzde 25 pay vermek zorunda kalacak olan sarı-kırmızılıların, yıldız futbolcuyu elinde tutarak, ücretine zam yapma kararı aldıkları belirtildi. Galatasaray’la 3+1 yıl daha sözleşmesi bulunan Burak’ın her sezon için aldığı 2,3 milyon avroluk sabit transfer ücretinin 3,2 milyon avroya çıkarılmasının planlandığı vurgulandı. Geçen sezon Galatasaray forması altında toplam 32 gole imzasını atan milli futbolcu, yıllık ücreti 3,2 milyon avroya çıkarılırsa Drogba ve Sneijder’den sonra Galatasaray’ın en fazla kazanan üçüncü ismi olacak.

Eurosport

yalan haber, 2 yıldır ligin en iyisi seçilen selçuk zam almazken burak mı zam alacak

Arkadaşlar yeri değil belki ama 12numaranın çağrısına ne diyorsunuz?Şahsen ben olumlu bakıyorum,açıkçası bıktım futboldaki kavgadan İngiltere-Almanya'da ki gibi futbol ortamı olsun istiyorum

Bayağıdır takip edemedim biri sevabına açıklasın yahu nedir bu olay ?

sneijderin satin diyenlerin nainiyi alirsak onuda devre arasinda satin kaka yi alalim derler,doymaz arkadas bu taraftar,ben boyle birsey gormedim

Bayağıdır takip edemedim biri sevabına açıklasın yahu nedir bu olay ?

1. 12 numara süper kupa maçını gs-fb taraftarları iç içe izlesin iye bir kapmanya başlattı

2. Burağa zam yapıldı

3. nani ile anlaşıldı diye timsah atıldı

4. müspet ivme isteyenler oldu.

5. duyum krizindeki arkadaşlar bu günü de duyumsuz geçirdi :D

sneijder tek basina 4.yildizi taktiracak kalitede 10 numara oldugunu bazilari kavrayamamis,drogbada gelirken ne gerek var diyenleride biliyoruz bu forumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt