Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

resize.php

"Kuzmanovic kim ya, gitsin kumda oynasin

kısa konuşuyorum. melo olmazsa alternatifi bu demek habercilik değildir. çünkü aynı gazete 10-15 kere g.inler başlığı yaptı.

kendi içinde tutarsız bunlar. hiçbir gazete sevmiyorum. görüşmelerin yapıldığı bilgisini alanlar tutturdu oluyor. sallamasyon haber işte..

yabancı sınırı 6+0+4 olarak uygulanacak arkadaşlar. bunun dışında bir beklentiniz olmasın. 18 kulüpten sadece 2-3 tanesi buna karşı çıkıyor. aziz bu konuda çok diretecekmiş. tehditler edecekmiş. değişmesi mümkün değil. inşAllah dediğim gibi olmaz.

Ynt: Transfer Nöbeti

Gunaydin arkadaslar. Oncelikle hepinizin mirac kandilini kutlarim.

Yabanci transferiyle ilgili kesin kararlar bence bu klupler birligi toplantisin dan sonra verilir. Malum yabanci statusu kluplerin elini kolunu bagliyor. İki ihtimal var. Ya 300-500 bin € ya aldiklari yabancilari 5-10 milyon € ya satmaya devam etmek istiycekler ya da fener abilerinin izinden gidecekler amma ve lakin babalarinin sozunu dinlemedikleri icin pisman olacaklar.tabi bu sene is isten gecmis olacak.seneye de bu olmadi deyip tekrar eski sistemi istiyecekler.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

günaydın renkdaşlar bi sorunum var işim nedeniyle genelde dışarda oldugum için nöbeti i cepten takip etmek istiyorum ama olmuyor tel im n958gb bu konuda bilgisi olan renkdaş varmı acaba.

yabancı sınırı 6+0+4 olarak uygulanacak arkadaşlar. bunun dışında bir beklentiniz olmasın. 18 kulüpten sadece 2-3 tanesi buna karşı çıkıyor. aziz bu konuda çok diretecekmiş. tehditler edecekmiş. değişmesi mümkün değil. inşAllah dediğim gibi olmaz.

Kulüpler birliğinin tavsiye dışında bir yetkisi yok zaten + adamların hepsinin tff dahil olmak üzere aziz ile göbek bağı var, tek yolu ts ve bjk(serdar adalıyı destekliyor tüpçü, fikret orman seçilirse olabilir) ile bir birlik olup tüpçüyü devirmek başka şansımız da yok.

Dostum n95'i bilmiyorum ama bende n80 vardı. Ona operayı kurdum ardından çok rahat bir şekilde forumda dolaştım bi dene istersen umarım yardımı dokunur.

günaydın renkdaşlar bi sorunum var işim nedeniyle genelde dışarda oldugum için nöbeti i cepten takip etmek istiyorum ama olmuyor tel im n958gb bu konuda bilgisi olan renkdaş varmı acaba.

daha transfer yok mu Erman,Necati,Melo,çakma sol bek gelir transfer kapatılır mı ki

Nasıl yaa Cuma'dan beri bu millet neyin savaşını veriyor o zaman sokaklarda

artık anlayın bu ülkede baskı ile dayatma ile iş yapma anlayışı

DEĞİŞMELİ ve DEĞİŞECEKTİR DE İnşaAllah...

Renktaşlarım , yabancı sınırı ile ilgili bir gelişme var mı ?

Transfer ile ilgili bir gelişme var mı ?

İyi Nöbetler :)

Aydın Bayram (Star Gazetesi Müdürü)

Son dakika: G.Saray, Sivas'tan Erman Kılıç'ı aldı. 2+1 yıllığına..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt