Ercüment Yılmaz
Parçalı Üye
- 24 Nisan 2013
- 2.532
- 0
- 726
Cevap: Transfer Nöbeti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Kuzmanovic kim ya, gitsin kumda oynasin
yabancı sınırı 6+0+4 olarak uygulanacak arkadaşlar. bunun dışında bir beklentiniz olmasın. 18 kulüpten sadece 2-3 tanesi buna karşı çıkıyor. aziz bu konuda çok diretecekmiş. tehditler edecekmiş. değişmesi mümkün değil. inşAllah dediğim gibi olmaz.
"Kuzmanovic kim ya, gitsin kumda oynasin
günaydın renkdaşlar bi sorunum var işim nedeniyle genelde dışarda oldugum için nöbeti i cepten takip etmek istiyorum ama olmuyor tel im n958gb bu konuda bilgisi olan renkdaş varmı acaba.
Dostum n95'i bilmiyorum ama bende n80 vardı. Ona operayı kurdum ardından çok rahat bir şekilde forumda dolaştım bi dene istersen umarım yardımı dokunur.
evet opera mini tarayıcısıyla giriyorum ama foruma girince mavi bir ekran geliyor
yabancı sınırı 6+0+4 olarak uygulanacak arkadaşlar. bunun dışında bir beklentiniz olmasın. 18 kulüpten sadece 2-3 tanesi buna karşı çıkıyor. aziz bu konuda çok diretecekmiş. tehditler edecekmiş. değişmesi mümkün değil. inşAllah dediğim gibi olmaz.