Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gidecem gidecem diye tutturmasaydi suan riera diye bir oyuncumuz yoktu mecbur kaldik o paralari vermeye umarim satabiliriz birine

ya mecbur falan degildik sanki dünyada da adam yoktu. o paraları başkalarına verirdim kaç tane gelirdi. yönetim saçmalıgı

Re: Transfer Nöbeti

Gidecem gidecem diye tutturmasaydi suan riera diye bir oyuncumuz yoktu mecbur kaldik o paralari vermeye umarim satabiliriz birine

O gitti riera+amrabat+yiğit alındı ardadan aldigimiz bonservis ten fazlasini verdik bu adamlara.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Rieranin neden sürekli pis pis sirittigida ortaya cikti böylelikle. Adam pis kazik atmis. Sözlesmeye bak. Ohhhhh.:ayatollah:

tek rierada bu durum var buda ARDANIN kazigi bize

Ardaya bu kadar kin ve nefret biriktirmeye gerek yok. Arda mı sözleşme yaptı.Arda seni satmıyoruz kardeşim transfer sezonu sonu geldi otur oturduğun yerde diyemedi mi bir yönetici ? Abartıyorsunuz bazen.

eskiden senin gibilerle ugrasiyodum ama su an zaman kaybisin benim icin,bosuna debelenme

ya bırak bana bu büyüklük havalarını kdumun yerinde gel ya bela arıyorum bu kadar basit. ona buna artist artist konuşuyodun hadi gel konuş karşımda işte... erkek ol lan biraz

Bu takımın kanat oyuncusuna falan ihtiyacı yok.Tarihimizin en büyük başarısını aynı hoca ve 4 3 1 2 sistemi ile kazandık.Hadi Nani tarzı bir adam aldık diyelim.Nasıl oynatacaksın?Drogba Sneijder Burak 3lüsünden biri bozulacak ki bu hiç işimize gelmez.

Ben ardadan nefret etmiyorum ki arda gitmeseydi 1 sene daha bekleseydi simdi riera olmazdi dedim
Ardaya bu kadar kin ve nefret biriktirmeye gerek yok. Arda mı sözleşme yaptı.Arda seni satmıyoruz kardeşim transfer sezonu sonu geldi otur oturduğun yerde diyemedi mi bir yönetici ? Abartıyorsunuz bazen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt