Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yarmolenko, iyi oyuncu bizede iyi gider ama Nani'de çok kötü oyuncu falan değil arkadaşlar naptınız. :)

Kurmayın kardeşim iyi kadro .Satın sneijderi Muslerayı Burakı Selçuk'u .Alın ermanı onuru hürriyeti falan.Biz 10 senedir lukunkulu heinzlı barışlı kadrolara alıştık baksanıza iyi adam geliyor hazımsızlık yapıyor.Kimi diyor nando gitsin sneijder satılıyor deniliyor.Dünyanın hangi büyük klübünde bir adam yüzünden transfer politikası tamamen değişir?bkz: riera.Avrupa da ilk 10 falan hayallllllll

sneijder'i tanimayan adama ne anlatayim. sneijder gitmeliymis sistem degismeliymis bilmenme. elinde sneijder gibi oyuncu varsa sistemi de ona gore yaparisn oyunculari da ona gore duzenlersein gerekirse kulup binasinin yerini de ona gore degistirirsin ama shindi sneijder'i bilmeyen adama bunlari aciklamak zor tabiki cunku bu satirlari yazarken kendimden geciyor ve ne yaptigimi bilemez bir hale geliyorum. bir kanat oyuncusu isteyip sneijder gitsin diyen biri ile futbol tartistigim icin (let it be talu or whoever) kendimden de utaniyorum ama el mahkum.

sonuc olarak nani bitik, bize karsi oynadigi macta da bitikti, gs'nin ise bir aynen dedigin gibi bir krasic transfer etmeye ihtiyaci yok tbh, bitik olmasa bile close to bitik.

yarmolenko ise rusyada degil ukraynada oynuyor bilmem haberin varmi :ka19: tabi yarmolenko olmak zorunda da degil herhangi bir kanat oyuncusu da alinabilir nani'ye verilmesi dusunulen para ilen.

hay allahım ya alınganlıgını emir ya. tartışma o zaman benle futbol. yapmadı derim yollamıyor burak ı napiyim yani ben mi suöluyum? 2. yarıdaki oynadıgımız sistemle bir yere kadar gelirsin ve bazı oyuncuların performansını kısıtlarsın. ayrıca o sneijder için olan sistemde sneijdera bir sezon boyunca ne kadar güvenceksin? o form durumuna gelmedi ne yazık ki canım. ben oyuncuları kral yapmam kusura bakma her oyuncu gelip geçiyor ve yeri doldurulmuayacak adam yoktur belli bir yere kadar. sneijderı bilmeyen adam falan komik yani sanki ugandada yaşıyoruz neyse bunu uzatmıca.

sende nani ile krasiçi aynı kefeye koydun ya aferin. dünyanın en büyük arenasında kendini kanıtlayan adamla juventusla yarım sezonda biten adamı aynı kefeye koyuyorsun. aferim. 1 sezon oynamadı diye bitik:D

kusura bakma karıştırmışım . haberim var. evet alınabilir ama nani çok makul bir tercih.

olur da muslera satılırsa taksime iner gs taraftarı.arkada güven veren bir kalecin olacak önce.

Takımdan gidecek adamlar bence Riera, Elmander ve melo , bu kontenjan olayı 6+0+4 olursa seneye Musleranında gitmesi lazım onun için şimdiden Onuru takıma kazandırmalıyız defansta 4-5 tane yabancı ile oynamamız için yabancı sınırlamamasının olmaması lazım

lan adamlar naniyi tartışıyor anasını satıyım :D man united forumundakiler ronaldoyu görmüş adamlar onlar tartışır siz nesiniz olum şükredin az ya nani bu boru değil :trollface:

hay allahım ya alınganlıgını emir ya. tartışma o zaman benle futbol. yapmadı derim yollamıyor burak ı napiyim yani ben mi suöluyum? 2. yarıdaki oynadıgımız sistemle bir yere kadar gelirsin ve bazı oyuncuların performansını kısıtlarsın. ayrıca o sneijder için olan sistemde sneijdera bir sezon boyunca ne kadar güvenceksin? o form durumuna gelmedi ne yazık ki canım. ben oyuncuları kral yapmam kusura bakma her oyuncu gelip geçiyor ve yeri doldurulmuayacak adam yoktur belli bir yere kadar. sneijderı bilmeyen adam falan komik yani sanki ugandada yaşıyoruz neyse bunu uzatmıca.

sende nani ile krasiçi aynı kefeye koydun ya aferin. dünyanın en büyük arenasında kendini kanıtlayan adamla juventusla yarım sezonda biten adamı aynı kefeye koyuyorsun. aferim. 1 sezon oynamadı diye bitik:D

kusura bakma karıştırmışım . haberim var. evet alınabilir ama nani çok makul bir tercih.

sneijder o form durumuna gelemedi mi BIRAZDA gulelim 5 ay mac ekisigi olan adami 4 5 adet 60 dk'ler uzerine degerlendirmekten daha buyuk bir gayretullah sebebi gormemisim, bekle 2 rekad hele bir sezon oncesine katilsin ayrica real madrid'i nasil yendigimizi tahmin ediyon mesela ? cevabini alalim.

sneijder'e yeri doldurulur oyuncu diyosan zaten tartisma baslamadan bitmis dunya futbolunda sneijder gibi kac tane tobcu cikmis simdiye kadar¿

nani'nin ise bitik olmasi icin bir sebep yok (buna ragmen bitik), 1.5 sezon parlayip sondu diye yillik 4 milyon bonservisine 13 milyon vermeye ise hic luzum yok.

kaldi ki zaten MELO gibi bir husus var nani hiyarini oynatacaz diye takimin diregini kesmek ayri bir guwardizm olsa gereg

nani gelebilirse gelsin oglum ne demek

Sneijder oynadigi zaman takimin nasil rahatladigini, pas trafiginin nasil akicilastigini unutmus bazilari sanirim.

Neden bu kadar kücük düsünüyoruz anlamiyorum. Biz birileri küsebilir diye, ona göre kadro yapamayiz.

Herkes forma icin savasacak. Burak Drogba ile forma mücadelesi verecek, digerleri de öyle. Bu kadar basit.

Millet City´de agzini acamiyor da, Galatasaray daha mi dandik bir kulüp? Yok öyle.

Burak da takimda kalsin, Muslera da kalsin, Sneijder de kalsin. Alabiliyorsak Inler´i alalim. Olmuyorsa da rotasyon yapacagiz. Ama kalsinlar.

Kimsenin küsme lüksü yok. Burasi Galatasaray. Biz CL kupasi diyoruz, siz su bu küsebilir diyorsunuz

sneijder gidiyor diyolar...Varmı bilgisi olsan 20 milyon euro iyi para ama sneijder de iyi oyuncu bence kalmalı.

Yedekte yabancı bulundurmama kuralı olduğu sürece Nani gelmez.Nani-Drogba-Sneijder'den formsuz olanı rotasyona sokabilirsin ama tribüne yollayamazsın ne yapıp edip yabancı kuralının en azından şimdiki haliyle kalmasını sağlamalıyız.

Foruma tercüman çağırmak lazım!!

Bazı arkadaşların yazılarında, özel isimler dışında hiç birşey anlamak mümkün değil.

sneijder o form durumuna gelemedi mi BIRAZDA gulelim 5 ay mac ekisigi olan adami 4 5 adet 60 dk'ler uzerine degerlendirmekten daha buyuk bir gayretullah sebebi gormemisim, bekle 2 rekad hele bir sezon oncesine katilsin ayrica real madrid'i nasil yendigimizi tahmin ediyon mesela ? cevabini alalim.

sneijder'e yeri doldurulur oyuncu diyosan zaten tartisma baslamadan bitmis dunya futbolunda sneijder gibi kac tane tobcu cikmis simdiye kadar¿

nani'nin ise bitik olmasi icin bir sebep yok (buna ragmen bitik), 1.5 sezon parlayip sondu diye yillik 4 milyon bonservisine 13 milyon vermeye ise hic luzum yok.

kaldi ki zaten MELO gibi bir husus var nani hiyarini oynatacaz diye takimin diregini kesmek ayri bir guwardizm olsa gereg

lan ben sneijderın futbolculuguna ya da kalitesine bir şey mi diyorum olm farkı anlamıyormusun?

evet sneijdersız nasıl oynadıysak gene oynayabiliriz. ama şimdi kesin gönderilsin dedim şeyini çıkarırsın. burak gönderilmesi lazım bur ak canm. sneijdera göre sistem istiyorsan burak gönderilmesi e kanatlı sisteme geçmemiz lazım.

ya nasıl yok arasan her yerde bulursun rahatlıkla. ya emir sanki kendini kanıtlamamış oyuncudan bahsediyoruz of ya.

Nani - Performans bilgileri - transfermarkt.tr

meloya nerdenn atladın ya. nani halledilirken bi yandan da melo halledliyor ve bu konu hakkında olumsuz n ufak bişi söylemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt