Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahce emretmistir, Demirören uygulamistir. Baska ne olacak?

Bu degisiklik kararini verirken, kulüplere sordun mu bakalim?

Neyse, 9 yabanci hakkimiz var o zaman.

eğer sporxin dediği doğruysa tam anlamıyla fenerasyon olmuş demektir. Fener diegoyu alınca yabancı sayısını çoğalttı şu an 11 tane var Krasic-Yobo gider kaldı 9 diğerlerine talip olmadığından hemen tüpçüye başvurmuşlar demekki yazık madem kural değişebilirdi neden kulüplerin istediği 6+2+sınırsızı yapmadım

Fenerbahce emretmistir, Demirören uygulamistir. Baska ne olacak?

Bu degisiklik kararini verirken, kulüplere sordun mu bakalim?

Neyse, 9 yabanci hakkimiz var o zaman.

öyle oldu zaten bizim fazlalıkların gideceği belli Mus-Tel-Melo-Wes-Bruma-Nordin dışındakiler zaten gidecekti 2de yeni isim alacaktık ama fenerde şuan 11 tane var Krasic-Yobo bi şekilde gitsede diğerlerine talip yok ve sözleşmeleri 2-3 daha var

Yönetim hemen 5+3+1 yabancı kuralına itiraz etmeli. İtiraz edersek mecburen değiştirecekler...

@Alpay Asma

Abi yeri değil ama buradan başka yerde de görünmezdi. Bir halt yedik de çözüm soracağım sana ve herkese. DÜn gece 23.00 gibi arkadaşlar çapırdı çıktım dışarı, beaber sahuru yapıp 3.30 gibi döndüm. Uykum gelmedi yarım saat, bir saat oturayım, tez yazayım, şuna bakayım, bunu halledeyim derken sabah oldu. Hatta öğlen 13.00 olmuş saat. Sonra kapattım pcyi yattım ama ağız tadıyla uyuyamıyorum. Şu an bitkisel hayatta gibiyim. Bu duruma iyi gelecek bir öneriniz var mı Allah aşkına?

Yatmadan önce sıcak süt ile biraz bal ic

Veya papatya cayı

Veya ,,kedi otu" iyi sakinlesdirir bu madde ile ürün vardir, surup cay veya hap seklinde..hem uyumak hem sinire iyi gelir

Hic olmiyorsa doktora gidip uyku hapı al (ara sıra kulanım; uzun vadeli degil!)

Normalde spor yap derim yorgunluk fln ama oruc tutiykrsan bu biraz zor olur

* LG G2 Tapatalk *

arkadaslar bisey soracam size, diyelimki fenerbahce seneye chle gidebilcekler, tff sizce o yabanci sayisini kaldirirmi? bu kadar belli ederlermi

+1 tribünde olacağına 6+3 yap bari ayıp be aziz hakkaden tbf ve tffyi yönetiyor baskettekini bile o istedi seneye herkes görecekki avrupaya gidecekler diye sınırsız olacak bizde hoca v.s uğraşıyoruz adam bildiğin uyutuyor herkesi

Sanırım Diego'yla, mevcut yabancıları nedeniyle resmi sözleşme imzalamamışlar, KAP'ta, "sözleşme imzalanması konusunda anlaşmaya varılmıştır" demişler, imzalanmıştır demiyor.

+1 muhabbeti de ilaç olacak işte bunun için onlara.

Ne istiyorsa yaptırıyorlar valla federasyona, ne güzel iş valla. whatsapp'tan mesajı çakıyordur, anında işlem.

arkadaslar bisey soracam size, diyelimki fenerbahce seneye chle gidebilcekler, tff sizce o yabanci sayisini kaldirirmi? bu kadar belli ederlermi

Belli edermi ne demek bugüne kadar belli etmedimi

Demirören kupa verirken surat ifadesi

Hapis cezası alan azizin pfdkdan hiç ceza almaması vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt