Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5+3+1 :happy:
2-3 Sene icinde bu gereksiz Sinirlamasi kalkacak...
Yildirim Demirören suana kadar hayirli bisey yapmadi, yada ben hic görmedim, hala böyle devam ediyor. 6+3 olsa okay tamam diyecektimde, 5+3+1 ne gereksiz bisey ya
o +1 oynayabilicek mi yani ?
Fenerbahce emretmistir, Demirören uygulamistir. Baska ne olacak?
Bu degisiklik kararini verirken, kulüplere sordun mu bakalim?
Neyse, 9 yabanci hakkimiz var o zaman.
6 yabancı oynatabilicekmiyiz yani ?
@Alpay Asma
Abi yeri değil ama buradan başka yerde de görünmezdi. Bir halt yedik de çözüm soracağım sana ve herkese. DÜn gece 23.00 gibi arkadaşlar çapırdı çıktım dışarı, beaber sahuru yapıp 3.30 gibi döndüm. Uykum gelmedi yarım saat, bir saat oturayım, tez yazayım, şuna bakayım, bunu halledeyim derken sabah oldu. Hatta öğlen 13.00 olmuş saat. Sonra kapattım pcyi yattım ama ağız tadıyla uyuyamıyorum. Şu an bitkisel hayatta gibiyim. Bu duruma iyi gelecek bir öneriniz var mı Allah aşkına?
SPORX.COM @sporx 4 Min.
SON DAKİKA! SPORX ÖZEL - TFF'den yeni bir yabancı sınırlaması düzenlemesi daha! Az sonra Sporx'te!..
hadi bakalim
arkadaslar bisey soracam size, diyelimki fenerbahce seneye chle gidebilcekler, tff sizce o yabanci sayisini kaldirirmi? bu kadar belli ederlermi
arkadaslar bisey soracam size, diyelimki fenerbahce seneye chle gidebilcekler, tff sizce o yabanci sayisini kaldirirmi? bu kadar belli ederlermi