Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre çolak -tarık takası ;

muhammet demi - gökhan zan takası

bunlar oluyorsa 3 saniye düşünmek bile rahatsızlıktır .... ve Umut Gündoğan'ın şu an en az emre kadar top oynayabilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum..

Ulan bu Tarık kadar şişirilmiş overrated bir topçu yok son iki senedir. Semih bile bir iki maç oynayarak sag bekte asist yaptı. Bu Tarık hıyarı ise koskoca sezonu sıfır gol sıfır asist ile tamamladı.

Yazık lan o paralara. Hadi ofansif katkıyı geçtim. Bir bekin ilk görevi nedir?? Defans.

Defans diye hiç birşey yok Tarık da. Pir pir koşuyor diye herkes beğeniyor. Bu zihniyet yüzünden Yiğit gibi adamları alıyorlar işte. Sabriyi begendiler zamanında. Hızlı ya iş yapar..

Tarık sag bek değil bence. Tarıkı alacağımıza Sabriyle devam edelim daha iyi.

Hamit bile daha faydalı olur.

I am the one who knocks!

Emre colak icin tarik + 2,5 milyon veriyorlarsa düsünmeye baslarim.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Sağ bek Hamit'e emanet edilsin, beklere alternatif olarak İshak ve Koray Altunay alınsın. Tarık cöp olur.

Ihsak tamamen cöp, Salih Dursun'un sol bek versiyonu. Sag bek'te Hamit oynasin ama yinede bir alternatif alsinlar. Tarik'i 2-3 Milyona alabilsek alsinlar hem sag bekte,sol bekte,hemde kanat'ta oynuyor. Iyi bir alternatif olur.

Hamit Bayern zamaninda Van Gaal TD'deyken bir cok kez Sag bek oynadi bu arada...

O zamanki Hamit olsa kimse itiraz etmez zaten ama Hamit ağır bir oyuncu ilk geldiği yıl bile gördük dinamizmi tamamen gitmiş.. Çok koşabilir belki ama biraz çevik ve hızlı olması lazım.. Ayrıca geçen yıl çok ağır bir sakatlık geçirdi nasıl Hamite emanet edelim diyebiliyorsunuz..

Bence oraya alınması gereken adam Şenerdir..

Allegri'nin gelişi sonrasında, Andrea Pirlo'nun Juventus'tan ayrılması bekleniyor.

Pirlo hayirli olsun :P

------------------------------------------------------Muslera----------------------------------------------------------

---Hamit-----------------------------Semih------------------------Koray---------------------Telles-----------

---------------------------------------------------Felipe Melo----------------------------------------------------

---------------------------Selcuk Inan------------------------------------Andrea Pirlo---------------------

-------------Olcan Adin--------------------Burak Yilmaz------------------Wesley Sneijder---------

:D

Tarıkmış yahu şu adamın Şampiyonlar Liginde içinden...

Ama yola da 2 sağ bekle çıkılmaz hele hele Hamit'in sakatlık geçmişi belli...

Alternatif lazım yok mu altyapımızda fizikli bir sağ bekimiz ? Gelsin o kadroya çer çöp almayalım.

Ya Semih sağ bek oynasın bu Tarık gelmesin çok berbat adam gerçekten...

BsqIt2TCIAETPgq.jpg

Baba Gelmis :D

Bjk demba baya 6,5 bonservis verecekse sağlam kazık yiyecek ben çok iş yapabileceğini düşünmüyorum fizik gücü düşüşte

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mevcut şartlarda Ş.L. de mevcut geri dörtlü ile mücadele etmemiz gerçekten zor.

Emre çolak>>>>salih>>>potuk tartışmasız umarım saçma bir şey yapmayız tarikla kıyaslamak bile hata

demba yı kötülemeyin iyi oyuncu bize de lazım böyle biri ama sakatlık sorunu var

Bjk açısından Almeida'nın bir seviye üstü bir oyuncu getirmesi açısından başarılı transfer. Unutmadan bizim forvetimiz var alternatif olarak Almeida kabulumdür. Sneijder'in varsa tek forvet oynamalıyız. Çift Forvete bu geri dörtlü ile hep karsiydim.

Emre Çolak ayaklarına çok hakim bir oyuncu ama yeteneklerinin üzerine koyamadi. Bence geçen sene de dahil kiralık olarak verilseydi suan çok daha ileride olabilirdi. Birde Emre işin içine giricekse Tarık gelmesin arkadaş.

bu maçin özetini tekrar izleyelim. Sag bekimiz kim olmali bulacaksiniz.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=NrXeOwF_1rY[/media]

Ulan bu Tarık kadar şişirilmiş overrated bir topçu yok son iki senedir. Semih bile bir iki maç oynayarak sag bekte asist yaptı. Bu Tarık hıyarı ise koskoca sezonu sıfır gol sıfır asist ile tamamladı.

Yazık lan o paralara. Hadi ofansif katkıyı geçtim. Bir bekin ilk görevi nedir?? Defans.

Defans diye hiç birşey yok Tarık da. Pir pir koşuyor diye herkes beğeniyor. Bu zihniyet yüzünden Yiğit gibi adamları alıyorlar işte. Sabriyi begendiler zamanında. Hızlı ya iş yapar..

Tarık sag bek değil bence. Tarıkı alacağımıza Sabriyle devam edelim daha iyi.

Hamit bile daha faydalı olur.

I am the one who knocks!

aslında doğruluk payın var; o zaman tarık yerine Şener olsa daha iyi dersin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt