Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burda tarik tarik diyenleri not alin,eger transfer edilirse KAPa dustugu an ovvv bu paralar nedir kim yapiyor bu anlasmalari,bulen tulunun son kazigi vsvsvs yorumlari cok okuyacaksiniz ayni adamlardan

Muslera, Melo, Telles ki bana göre şu mali ortamda Sneijder lüks ilk 11 için 3 yabancımız var. Sağ bek yabancı olabilir bence. Göbeğe de bi yabancı eder 5.
sen ya hic dayak yemedin yada sneijderi hic tanimadin,ne lüksü ne diyosun sen.baslarim mali ortaminiza bos bos konusmayin,ilk 11e sneijder yazilir yaninada 10 adam koyulur bukadar basit

tarık neden beğenilmiyo anlamıyorum iyi oyuncu prandelli kimi isterse bildiği vardır ama 6.5 gerçekten hiç bir Türk futbolcu etmez

Prandelli'nin Tarigi isteyecegini zannetmiyorum. kulüp ilgileniyormu gerçekten, yoksa duyumcular salliyormu onuda bilmiyorum. Ama Tarik çok overrated. Amrabatin güçsüz olani. ayrica kesinlikle sag bek oynayamaz. Sag açik oynar. Devre arasi alip oynatamadigimiz oyuncular gibi olur.

Seneri getirirlerse hayir demem.

sen ya hic dayak yemedin yada sneijderi hic tanimadin,ne lüksü ne diyosun sen.baslarim mali ortaminiza bos bos konusmayin,ilk 11e sneijder yazilir yaninada 10 adam koyulur bukadar basit

Üslubuna dikkat et vurgu yapmak için bu söylemlere bence gerek yok. Ben Galatasaray da ilk Selçuk sonra Melo'yu yazarım ilk 11 'e . Sneijder hazır piyasası varken satilmali 20 milyon verseler zaten direkt satilacak. Uefa mali kriterler yüzünden bizi men etmeyeceğini bana garanti et, Balotelli de gelsin takıma ;)

ali naci küçük ‏@nkucukk 4 Min. Übersetzung anzeigen

İşte Tarık için takas olarak G.Saray'a sunulan alternatifler

-3.5 milyon Euro + Umut Bulut

-3.5 milyon Euro+ Yekta

-3.5 milyon Euro+ Emre

Sizce hangi takas bizim icin en iysi olur? Bence 3,5 Milyon + Umut . Yabanci Forvet alinicaksa...

Kesinlikl emre derim.. artık bıktım bu çocuğun 1 verimli , 5 verimsiz oynamasından.. buna verilecek olan şans Umut Gündoğana verilmeli..

Herkes Umut u veriyor nedense, tamam oyle klas bir oyuncu degil ama yedekte durmasi lazim, sonradan girip faydali oldugu maclar var, sorun cikartmaz, caliskan dir, profesyonel dir, ha Mevlut gelseydi tamam di ama o gelmeyecegi icin Umut u nereye gonderiyoruz, biz oynamayan adami gondermeliyiz. Alternatifi olan birisi..

Senin icin demiyorum, ama bu forumun Muhammet sevgisini anlamiyorum ben cok.

Bencede cok cok yetenekli bir futbolcu, ama ciddi anlamda müzmin sakat. Bunu herkes biliyor.

Son 2 senede sezonun yarisinda sakatti. 15 mac filan yapti, 5´i ilk 11, digerleri yedek.

Muhammet Demir önce istikrari yakalamaya calismali. Ondan sonra düsünülür.

Hocam anlıyorum ama dediğin gibi çok potansiyel yaşı 22 henüz.

Sağlık ekibimizin doğrultusunda Burak'tan bile iyi bir duruma gelebilir.

Umuttan bize bir yol olmaz.

Forvette adam yok Umut u da takasta kullanıyoruz. Yapmayın arkadaşlar. Bence Umut, Mevlüt'ten felan daha önde bir oyuncu.

Herkes Umut u veriyor nedense, tamam oyle klas bir oyuncu degil ama yedekte durmasi lazim, sonradan girip faydali oldugu maclar var, sorun cikartmaz, caliskan dir, profesyonel dir, ha Mevlut gelseydi tamam di ama o gelmeyecegi icin Umut u nereye gonderiyoruz, biz oynamayan adami gondermeliyiz. Alternatifi olan birisi..

Yani girip daha berbat yaptığı maçlarda var.

Top tekniği ve kontrolü yok ne yazıkkı.Çok iyi bir profesyönel ama son 3 senesini bizde yedek geçirmesin..

Gitmesi hem ona yarar hem bize

3,5 milyon+ Gökhan+ Engin'e biter. Eskişehir'in istediği oyuncuları vermeyiz, verseydik Trabzon'a Olcan için verirdik. Konuşmaya gerek bile yok.

Yani girip daha berbat yaptığı maçlarda var.

Top tekniği ve kontrolü yok ne yazıkkı.Çok iyi bir profesyönel ama son 3 senesini bizde yedek geçirmesin..

Gitmesi hem ona yarar hem bize

Ama suanda gitmesi mantikli degil, 2 sene onceki attigi golleri bi hatirlayin, gecen sezon da kritik maclarda gol atti, Burak dan baska forvetimiz kalmiyor o zaman, Mevlut da gelmiyor daha o transfer yatti. Bu sezon ihtiyac duyulur 3 kulvarda..

Üslubuna dikkat et vurgu yapmak için bu söylemlere bence gerek yok. Ben Galatasaray da ilk Selçuk sonra Melo'yu yazarım ilk 11 'e . Sneijder hazır piyasası varken satilmali 20 milyon verseler zaten direkt satilacak. Uefa mali kriterler yüzünden bizi men etmeyeceğini bana garanti et, Balotelli de gelsin takıma ;)

Renkdaş Sneijder'e bir laf edersen hemen etrafını sararlar .. 20 m€ veren çıkarsa ben de satılması taraftarıyım , lakin o parayı veren çıkmaz bence.. o yüzden daha az paralara da satılması çok manasız olur Sneijder gibi topçunun..

Galatasaray Stats @CimbomStatistic · 46 dk.

Radyospor'a konuşan Kayseri Erciyesspor başkanı Ziya Eren: Galatasaray Yasin için transfer teklifinde bulundu. Galatasaray'dan Yasin Öztekin'i bırakma ihtimalimiz yok ama kendisiyle görüşeceğiz.yuncumuza talip olduklarını söylediler; biz de beklentimizi söyledik. Prandelli Yasin'i istiyor.

Ama suanda gitmesi mantikli degil, 2 sene onceki attigi golleri bi hatirlayin, gecen sezon da kritik maclarda gol atti, Burak dan baska forvetimiz kalmiyor o zaman, Mevlut da gelmiyor daha o transfer yatti. Bu sezon ihtiyac duyulur 3 kulvarda..

Dediğim gibi Umut'u gönderip bir yerli bir yabancı şart.

Emre Güral ve Muhammet Demir denenebilir. Yabancı isim ise isimler konuşuluyor benim gönlümdeki isim Adebayor ama işte...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt