Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Podolski zaten Türkleri sever. Adam bizim gibi tepki veriyor :) Almanlarda "Aha" "Abo" gibi tepkiler yok ki :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=HMLDzeHqtdY[/media]

Demba Ba'i seviyorum hem oyuncu olarak hem Karakter olarak, keske alsaydik, kiskandim biraz..

Son zamanda eski formundan uzak gibi görünse de, ideal olabilir bizim icin.

Tam aradigimiz özelliklerde cünkü. Bitiriciligi de iyidir Podolski´nin. Iyi forvettir.

Hem kanat hem forvet. Sisteme de uyar.

Zaten Arsenal kadroyu yeniliyor. Saglam takim kuruyorlar. Podolski´yi 4-5 Milyon´a aliriz bence.

O fiyata zor bırakır Arsenal 7-8 milyona alabiliriz.

Sercan bi sus Allahini seversen gelip insani deli etme..

Prandelli mesaji yollamis

DSC02986.JPG

Venturati 'deki ciddiyete bakar mısın dünyadaki tüm kupalara adayız der gibi.

ulan allahtan hagi geldiginde bu ergenlerin kafasi futbola basacak yasta degildi (gerci simdide kafalari futbola basmiyor) yoksa hagiyi 1 yil oynadiktan sonra cok para aliyor takim dengesi, vsvs zirvalayip gonderin derlerdi bu ergen futbol cahili kafalar

B_cb3c1e61769cc4a2f0ad1007624c71fb.jpg

Şu Burak'ın yerine yabancı bir forvet alalım.Yoksa yine sinir olacağım.

Beyler bu yabanci kısıtlamasinin bizi engellemek icin getirildiği malum,baya zorlaniyoruz transferde,ama uzun vadeli bu kısıtlamadan birtek biz karli cikacağiz,takimda potansiyali yüksek gencler var,bikac genc daha Transfer edilebilir üstelik,iyi bir jenerasyon yakalayabiliriz,yabanci sayisi serbest olsa bu gencler Sans bulamayacakti,birde bjk ve fenere bakin,potuk disinda gelecegi parlak olabilecek tek genc yok

Amrabat'tan pozitif enerji alıyorum.Takımda kalmalı.En kötü +3'ün içinde olmalı.

Emre Çolak'ta yapılan en büyük hata, kiraya verilmemesiydi. Bundan önceki 2-3 yılda kiraya verilmeliydi daha fazla oynayıp tecrübe kazanmalıydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt