Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

Veysel-Semih-Balta-Telles

Melo

Olcan-Selçuk-Pirlo-Sneijder

Burak​

bu ne Sneijder solda falan demeden önce gözlerinizi kapatıp sol taraftaki Pirlo-Sneijder-Telles paslaşmalarını düşünün :D (bence ne Pirlo'yu alabiliriz ne de gelirse böyle oynarız o ayrı)

Bu işler belli olmaz.Ben Eray'ın sizin anlattığınız kadar kötü bir kaleci olduğunu düşünmüyorum.Bekleyip görmek lazım bazen karar vermek için.

Malum kaleciler yıllar geçtikçe olgunlaşıp, seviye atlar, tabi potansiyeli varsa.

Bizi aşırı endişelendiren Eray'ın geleceğe dair pozitif hiçbir ışık vermemesi, sorun hata yapıyor olması değil, genç kaleci tabi ki hata yapacak, fakat Eray sahip olduğu bu müthiş fiziğe ihanet bir yapıda, yan toplara çıkarken çok çok ürkek, atletiklik sıfır, donuk, kopuk, ayağı da yeterince iyi değil.

Madem sözleşmesi uzatıldı, bizi yanıltıp kendini geliştirmesini ummaktan başka yapacak bir şeyimiz yok.

ulan bruma hala kaleci'dan sirilmak istiyor nerde ögrenmis bunu yav :S

Baros gibi golcu olsaydi suanda harika olurdu..

Wesley-Sneijder2.jpg

cassio_lincoln.jpg

Galatasaray-Levadia%2B(UEFA%2BAvrupa%2BLigi%2Bplay-off%2Bilk%2Bma%25C3%25A7%25C4%25B1).jpg

bruma-6543.jpg

Juan Iturbe --> AS Roma (31 milyon euro)

Eğer yabancı golcü alınacaksa , şöyle fizikli , dar alanda etkili , top tekniği , kontrolü ve son vuruşları iyi biri lazım

adebayor.jpg

Gönlümdeki isim

Roma manyak transferler yapiyor. Nerde bulmuslar o parayi, yine kiskandim...

Malum kaleciler yıllar geçtikçe olgunlaşıp, seviye atlar, tabi potansiyeli varsa.

Bizi aşırı endişelendiren Eray'ın geleceğe dair pozitif hiçbir ışık vermemesi, sorun hata yapıyor olması değil, genç kaleci tabi ki hata yapacak, fakat Eray sahip olduğu bu müthiş fiziğe ihanet bir yapıda, yan toplara çıkarken çok çok ürkek, atletiklik sıfır, donuk, kopuk, ayağı da yeterince iyi değil.

Madem sözleşmesi uzatıldı, bizi yanıltıp kendini geliştirmesini ummaktan başka yapacak bir şeyimiz yok.

Milletin bu kadar korkmasının nedeni Madrid maçı.O maçı kıstas alıyor herkes.Ondan herkes karşı çıkıyor.Ben o zaman diyordum şimdi de diyorum beklemek lazım.Aslında Galatasaray da kaleci çıkarma,kaleci yetiştirme kültürü de yok.Onun için çokta beklenti içinde değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt