- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Sabri bu Tarık-Şener-Koray üçlüsünden çok daha iyi. Ligde başka sağ bek yok.. Şaka gibi!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabri bu Tarık-Şener-Koray üçlüsünden çok daha iyi. Ligde başka sağ bek yok.. Şaka gibi!
evren göze göre bruma harikalar yaratıyomuş kampta
Sabri oynadığı zaman iyi bir bek ancak gerçekten çok istikrarsız bir - iki maç iyi ondan sonra dört - beş maç piyasada yok meselemiz bu.
Tarık Çamdal , Şener Özbayraklı , Koray Altınay üçlüsünden herhangi birinden de iyi olduğunu düşünmüyorum şahsen.
@Murat Urhan
Şaşırmadım. Ne zamandır bilenler bilir burada verdiğim iki mücadeleyi. Birisi Muslera idi(Satalım Onur'u alalım diyenlere karşı) diğeri Bruma'yı kiraya verelim, yok bu sakatlıktan sonra hemen dönemez diyenlere karşıydı.
Eldekilerin kıymetini bilelim.
sneijder giderse inler alınmalı kalan parayla yabancı stoper veya sağlam bir forvet.
sneijder inş gitmez ama ben gideceğini düşünüyorum.
ve ne yazık ki biz o parayı stancu hajrovic gibller için kullanırız
ne adnan polat gibi çapsız başkanımız var nede hagi gibi tdmiz.
mancini hajrovic gibileri alır ama prandelli almaz görürsün![]()
Paraları çöpe atacağımıza doria gibi bi adam alsak sırtımız yere gelmezdi .. 20m diyceksiniz şimdi devre arasından beri ne kadar harcadık bilen varmı ? Ayrıca böyle oyuncular almazsak nasıl kalıcı olucaz CL de ..
Sent from my iPhone using Tapatalk