Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabri bu Tarık-Şener-Koray üçlüsünden çok daha iyi. Ligde başka sağ bek yok.. Şaka gibi!

beyler yerli Yaya Toure kesin olarak gitti mi ?

bu sene böyle bir şey olmayacak değil mi ?

DSC0080.jpg

Sabri oynadığı zaman iyi bir bek ancak gerçekten çok istikrarsız bir - iki maç iyi ondan sonra dört - beş maç piyasada yok meselemiz bu.

Tarık Çamdal , Şener Özbayraklı , Koray Altınay üçlüsünden herhangi birinden de iyi olduğunu düşünmüyorum şahsen.

@Murat Urhan

evren göze göre bruma harikalar yaratıyomuş kampta

Şaşırmadım. Ne zamandır bilenler bilir burada verdiğim iki mücadeleyi. Birisi Muslera idi(Satalım Onur'u alalım diyenlere karşı) diğeri Bruma'yı kiraya verelim, yok bu sakatlıktan sonra hemen dönemez diyenlere karşıydı.

Eldekilerin kıymetini bilelim.

bruma bu sezon full oynamalı ne olursa olsun.

gerekirse stoperde türk oynasın yine oynatalım.

Sabri oynadığı zaman iyi bir bek ancak gerçekten çok istikrarsız bir - iki maç iyi ondan sonra dört - beş maç piyasada yok meselemiz bu.

Tarık Çamdal , Şener Özbayraklı , Koray Altınay üçlüsünden herhangi birinden de iyi olduğunu düşünmüyorum şahsen.

@Murat Urhan

olayı birazda daha genişletip sabrinin her bir ligin 1 2 3 olabilir herhangibir takımının herhangibir sağ bekinden daha iyi olduğunu düşünmüyorum

[media]https://www.youtube.com/watch?v=j3xHV7HKk9U[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=z2tnLGtdCZA[/media]

Su Nonda gibi rotasyon golcusu bulsak ve bizim Bruma miz da Keita gibi katki verse harika olur :D

sneijder giderse inler alınmalı kalan parayla yabancı stoper veya sağlam bir forvet.

Darmianin tek zayif noktasi, 3.bölgede üretkenliği düsük. O zayif noktasini giderdikten sonra Dünyanin her takimda oynar.

Paraları çöpe atacağımıza doria gibi bi adam alsak sırtımız yere gelmezdi .. 20m diyceksiniz şimdi devre arasından beri ne kadar harcadık bilen varmı ? Ayrıca böyle oyuncular almazsak nasıl kalıcı olucaz CL de ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Paraları çöpe atacağımıza doria gibi bi adam alsak sırtımız yere gelmezdi .. 20m diyceksiniz şimdi devre arasından beri ne kadar harcadık bilen varmı ? Ayrıca böyle oyuncular almazsak nasıl kalıcı olucaz CL de ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senelik 6 milyar oyro falan vemeye kalkarlar riva miva elden gider valla. O yüzden kalsın hacı..

Ben Kewelli ozledim, ne mutlu bize boyle buyuk bi futbolcuyu parcaliyla izleyebildik. Getirsinler geri kulube bi gorev versinler, durusu yeter.

"My name is Harry Kewell, Kewell from Galatasaray"

Ekli dosyalar

• ImageUploadedByTapatalkHD1405551356.810709.webp
    ImageUploadedByTapatalkHD1405551356.810709.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 39
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt