Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
trabzonspor'dan aldığımız adamlardan hep ilk sezon müthiş verim aldık sonra bizim kulüpteki rahatlığa ayak uydurup formları düştü ertesi sezon çok ilginç gerçekten olcan bu yıl anasını ağlatır ortalığın onun için, birde ben furkan özçalı merak ediyorum antreman fotolarında hiç yok kampta değilmi bu kesin?

Var, Burak Yılmaz'ın doğumgününde vardı en azından.

Sinan Bolat transferi son derece makul. Muslera nin yedeği olmadan geçen Sezonlardan sonra bir nebze rahatlatır bizi.

94C14E6EB776250297EF2A9808764A90.jpg
Bumu lan Birhan Vatansever

Yüzde 40a yakin pazar payina sahip, Dünyanin en değerli 16.futbol takimi, marka değeri ve popularitesi dünyada ligdeki rakiplerinin kat kat fazlasi Galatasaray mi sponsor bulamayacak? Hic komik degil.

Sponsorluk görüsmeleri 1 günde bitmiyor. Haftalar, bazen aylar sürebiliyor.

Türk milleti böyledir. Bekleyemez. Illa hersey hemen bugün olacak. Sabirsiz bir milletiz.

Buarada Olcan sağ sol orta serbest takılabilir o derece yetenekli bir oyuncu bu sebeple daha stoper eksiği malum iken Tore'ye o paraları vermeye karşıyım. Telaffuz edilen rakamlarda bana göre ederidir ama en az 2 stoper lazım takıma . Ayrıca Gökhan in kime ne zararı vardı da gönderildi anlayamadım.

Ankaraspor Osmanlispor olacakmis

BswB1YSCYAEvy0F.png

in San bir bakar.....üstünde adidas forması var....en az 4 sene önceki halli senin resimdeki

Mevcut yabancılar

1-Muslera

2-Ched

3-Telles

4-Melo

5-Sneijder

6-Bruma

7-Amrabat

8-???????

Amrabat yedek kanat oyuncusu sorununu çözer Bruma olmadığında o oynar, Yedek forvetimizde olmadığına göre bu kişi yedekte kalmayı sorun etmeyecek ve görece ucuz olan Almeida olur. Artık sadece gelecek Türk oyunculara bakmak lazım bunlardan biri sağ bek olacaktır buda muhtemelen Tarık olur o olmazsa Şener gelir.İkinci ihtimal de yedek Türk stoper olacaktır burada da Serdar Taşçı'nın kiralanması veya Uğur Demirok hamlesi beklenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt