Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevcut yabancılar

1-Muslera

2-Ched

3-Telles

4-Melo

5-Sneijder

6-Bruma

7-Amrabat

8-???????

Amrabat yedek kanat oyuncusu sorununu çözer Bruma olmadığında o oynar, Yedek forvetimizde olmadığına göre bu kişi yedekte kalmayı sorun etmeyecek ve görece ucuz olan Almeida olur. Artık sadece gelecek Türk oyunculara bakmak lazım bunlardan biri sağ bek olacaktır buda muhtemelen Tarık olur o olmazsa Şener gelir.İkinci ihtimal de yedek Türk stoper olacaktır burada da Serdar Taşçı'nın kiralanması veya Uğur Demirok hamlesi beklenebilir.

altyapıdan çıkan emre tosun çok iyi diyorlar fizik yerinde hem de sol ayaklı , chejou/yabancı + balta-semih-koray varken bence para harcamaya gerek yok kadroda aşırı noksanlık olursa koyarız emreyi oynar

altyapıdan yeni oyuncular gelmeli artık

Çeptalk

Yerine daha iyisi gelecekse gitsin ama bu mali şartlarda zor gözüküyor ve bana göre bu sene Prandelli ile birlikte defansın yıldızı olacaktır kendisi. Mancini'nin son zamanlarında performansı tavan yapmıştı.

Renkdasim Danny'nin janjanlisi Chedjou. Bu transferler nasıl yapıldı bi araştırılsa neyse kimsenin gunahini almayayim simdi.

altyapıdan çıkan emre tosun çok iyi diyorlar fizi yerinde hem de sol ayaklı , chejou/yabancı + balta-semih-koray varken bence para harcamaya gerek yok kadroda aşırı noksanlık olursa koyarız emreyi oynar

altyapıdan yeni oyuncular gelmeli artık

Çeptalk

3 kulvar için belki üst düzey veya en azından tecrübeli bir oyuncuya daha ihtiyaç var gibi duruyor ama bu tabii ki genç oyuncuların artık daha faal değerlendirmemiz gerektiği gerçeğini değiştirmiyor.

Renkdasim Danny'nin janjanlisi Chedjou. Bu transferler nasıl yapıldı bi araştırılsa neyse kimsenin gunahini almayayim simdi.

Ben de gelmesi taraftarı değildim ama Dany'den 2-3 gömlek üstün en azından pozisyon bilgisi var. Dediğim gibi Doria gibi genç potansiyelli biri gelmeyecekse bu kadar maliyete girilmiş bir oyuncu elden çıkarılamaz hele bu mali tabloda çok çok zor.

error :D

aklima adam akilli kimse gelmiyor.

en iyi secenekler doumbia ve adebayor gibi ama onlar da güney amerikali degiller iste :D

adebayor tam aradigimiz adam.

Önemli değil renktaş. :D

En iyi forvet seçeneği kesinlikle ve kesinlikle Seydou Doumbia bu açık ve net bir senelik sözleşmesi kaldı CSKA ile ve artık daha büyük takımlarda sürekli Şampiyonlar Ligi arenasında olan takımlarda oynamak istiyor diye biliyorum.

Bonservisi yaklaşık olarak 10 Mn € civarı bir bedele bitebilir pekala , İnşallah alır ve parçalı formayı giydiririz.

Ben de gelmesi taraftarı değildim ama Dany'den 2-3 gömlek üstün en azından pozisyon bilgisi var. Dediğim gibi Doria gibi genç potansiyelli biri gelmeyecekse bu kadar maliyete girilmiş bir oyuncu elden çıkarılamaz hele bu mali tabloda çok çok zor.

Doria geleceğin en iyi stoperlerinden biri olarak gosteriliyor. O imkansız zaten de. Bize acilen Vidic, Alex tarzı bir stoper lazım. Stoper e mutlaka yabancı gelecek zaten aksi halde ligi bilmem ama S.L. maçları eziyet olabilir.

Önemli değil renktaş. :D

En iyi forvet seçeneği kesinlikle ve kesinlikle Seydou Doumbia bu açık ve net bir senelik sözleşmesi kaldı CSKA ile ve artık daha büyük takımlarda sürekli Şampiyonlar Ligi arenasında olan takımlarda oynamak istiyor diye biliyorum.

Bonservisi yaklaşık olarak 10 Mn € civarı bir bedele bitebilir pekala , İnşallah alır ve parçalı formayı giydiririz.

Doumbia, Drogba etkisi yaratırda stoper almadan Doumbia gelirse geride komik durumlara duseriz.

Yüzde 40a yakin pazar payina sahip, Dünyanin en değerli 16.futbol takimi, marka değeri ve popularitesi dünyada ligdeki rakiplerinin kat kat fazlasi Galatasaray mi sponsor bulamayacak? Hic komik degil.

Sponsorluk görüsmeleri 1 günde bitmiyor. Haftalar, bazen aylar sürebiliyor.

Ligin başlamasına 1 ay kala hala sponsorun olmamasına lğtfen siz de polyanaca sebepler bulmayın. Evet uzun sürebilir görüşmeler ama tam da bu yüzden kulüpler yeni sponsorlarını, eski sözleşmelerinin bitmesine aylar hatta bazen 1 yıl önceden belirler.

Şu anda yaşananlar beceriksizlik sponsorluk konusunda. Adını koymak lazım.

Ligin başlamasına 1 ay kala hala sponsorun olmamasına lğtfen siz de polyanaca sebepler bulmayın. Evet uzun sürebilir görüşmeler ama tam da bu yüzden kulüpler yeni sponsorlarını, eski sözleşmelerinin bitmesine aylar hatta bazen 1 yıl önceden belirler.

Şu anda yaşananlar beceriksizlik sponsorluk konusunda. Adını koymak lazım.

Sponsorluklar hususunda başarılı buluyorum ben yönetimi aslında. Bence Araplar ile görüşme halindeler.

Komik duruma dusmeyiz yahu geride sakin olun gecen seneki defansla ayni . Az gol yedik gecen sene skntimiz atamamakti.

Iki gün sonra diyorlar. Kap bildirimi yok daha. Sen izledinmi hiç? Iyimi?

Bu sezonki lig performansına bakıyorum özetlere şu an da 1 veya 2 tane hatalı gol yemiş , daha 25 yaşında ve genç yaşta Liege ile yaptıkları ortada ayrıca Avrupa tecrübesi de var.14 Maçta 23 gol yemiş baya da bir kurtarışı var 23 golün 6-7 tanesini penaltıdan yemiş.

galatasaray-%C4%B1n-transfer-tahtas%C4%B1_172197.jpg

Bu foto'yu hala unutmadim...

Elia,Forlan,Podolski,Benayoun :( :D bunlardan kimse gelmedi :D

Falcao 40 milyon euroya atm gitti o yaz ondan küçük yazılmış:)

Takimda cok buyuk bi eksik yok . Dany satilir stoper alinir ontivero gider forvet gelir . Tarik falan da gelmezse oturup aglamayiz heralde

Defansa yerli sol yerli sağ bek şart ki bana göre ismi geçenler yetersiz. Göbeğe ise mutlaka Vidic, Alex ayarinda bir stoper şart. Chedjou ile ligte şampiyonluk bana göre zor. Şampiyonlar Ligi'nden hiç bahsetmiyorum.

Defansa yerli sol yerli sağ bek şart ki bana göre ismi geçenler yetersiz. Göbeğe ise mutlaka Vidic, Alex ayarinda bir stoper şart. Chedjou ile ligte şampiyonluk bana göre zor. Şampiyonlar Ligi'nden hiç bahsetmiyorum.

Tarik hem sag hem sol oynar alinirsa. Defansin ortasina bende kumandan istiyorum . Cl de zaten bisey yapamayiz ceyrekten ote yol yok bize

Sinan Bolat 'ın ligdeki 14 maçının özetine baktım 23 gol yemiş 2 tane büyük hata yapmış bazı kurtarışları da var bence takımın kötü gidişatına göre iyi iş çıkarmış.Bizim yedek için yeterlidir bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt