Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sao paolo kadrosu çok iyi.

geri takımlarda birer ikişer yıldızlar var. ama defanslar genel olarak kötü.

Defansı fena olmayan bir çok takımları var ama şurda bir hata oluşuyor belkide.

Adamların kötü dediğimiz takımları çok kötü oluyor bazen ciddiden. Ortaları yok gibi.

Gremio,botaffato ,corintians gibi takımların savunması fena sayılmaz mesela.

Çok iyimi? Hayır kesinlikle değil ama türkiye ligi kıyasladığımız zaman daha iyiler.

Al bursayı koy oraya mesela. Kümeye düşmeye oynarlar galiba.

Dorialı,dedeli ligi küçümsememek gerekir.

Brezilya Ligi'nin dünyadaki kaç ülkede yayınlandığını ve STSL'nin kaç ülkede yayınlandığını önüne alıp incelersen aradaki farkı görürsün oysa ki. Hariçten gazel okumakla "bence"lerle olmuyor malesef bu işler.

Hasan Ali'ye gelirsek, vasatın bile altında rezil bir futbolcudur. Sırf ülkedeki yetenek fakirliği yüzünden Fenerbahçe gibi bir kulüpten para kazanmaktadır. Edirne'den batıda, Kars'dan doğuda Hasan Ali ismi bir kişi için bile bir anlam ifade etmez.

Renkdaşım Brezilya'yı izledik Dünya Kupasında ne gazel ne de bence. Övdüğün Brezilya'dan bir santrafor çıkmıyor. Jo, Fred vb. Biz neyden bahsediyoruz?

Yineliyorum.. Türkiye'de Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir bek yok bir nebze Gökhan Gönül diyeyim. Bekin asıl görevi bende öncelikle defansı iyi yapmasıdır. Benim takımımda bek olarak oynatacağım isim Branislav Ivanovic'tir.Daha başla nasıl anlatmalıyım ?

İçelim o zaman, Nevizade'de. :)

290v32f.jpg

Renkdaşım Brezilya'yı izledik Dünya Kupasında ne gazel ne de bence. Övdüğün Brezilya'dan bir santrafor çıkmıyor. Jo, Fred vb. Biz neyden bahsediyoruz?

Yineliyorum.. Türkiye'de Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir bek yok bir nebze Gökhan Gönül diyeyim. Bekin asıl görevi bende öncelikle defansı iyi yapmasıdır. Benim takımımda bek olarak oynatacağım isim Branislav Ivanovic'tir.Daha başla nasıl anlatmalıyım ?

Oysa ki ben Hasan Ali ile Telles karşılaştırması hakkında yorum yapmıştım. Konuyu neden Ivanovic'e getirdin ki şimdi?

lan ne terimmiş be kardeş adam gideli 1 yıl oldu ( Allahıma Şükür) hala terimsporlular aynen desteğe devam.Beyler yapmayın etmeyin terim her bizden gittiğinde arkasında enkaz ve milyonlarca euro borç bırakmıştır.Galatasarayımdaki kangrenli bölgedir terim ve terimsporlular

Hiçbir şey Galatasaray'dan öte değildir asıl olan Galatasaray'dır. Ayrıca hiçbir şey de tek taraflı değildir diye düşünüyorum. Detayını ismi geçenler bilir sadece fikrim budur.

Seneye yüksek ihtimal kadro

-------------------------Burak-----------------------

-------Bruma----------------------Olcan---------

--------------------Sneijder---------------------------

-----------Melo--------------Selçuk---------------

--Telles----Semih-----Kora-----------Tarık---

-----------------Nando------------------------------

Olası sneijder satışı senaryo -1

--------------------Selçuk---------------------------

-----------Melo---------------İnler------------------

--Telles----Semih------Stoper--------Tarık---

Olası sneijder satışı senaryo -2

--------------------Selçuk---------------------------

-----------Melo---------------Pirlo------------------

--Telles----Semih------Koray--------Tarık---

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt