Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oysa ki ben Hasan Ali ile Telles karşılaştırması hakkında yorum yapmıştım. Konuyu neden Ivanovic'e getirdin ki şimdi?

Bekler üzerine yazdığım her şeyi okumamışsın demektir bu. Telles'in defansif özelliği bence yeterli değil renkdaşım. Sence yeterliyse sana katılmıyorum ama saygım sonsuz. Hatta bir maçta öyle bir penaltı yaptırmıştı ki Melo kalaylamıştı onu o an dedim ki bu kadar acemi topçu olmaz.

2 sene önce Febe alacağına biz alabilirdik Hasan Ali'yi şimdi forumda gelsin diye beklenilen Tarık ve Şener'den kötü topçu değil. Ha şunu da yazdım yorumlarımda ben yerli dayatması yüzünden bazı futbolculara ok diyorum yoksa Şampiyolar Ligi seviyesinde hepsi yetersiz.

Caner - Di Maria, Robben'lerle birebir kalmıyor sonuçta Lig'de. Galatasaray Şampiyonlar Ligi takımıdır. Buna engel olmanın yoluda 5+3 ve türevleridir.

o daha kötü. en kısa zamanda gerekenı yapınız.yoksa bızler ceza almak zorunda kalıyoruz

GSC yarışmalarına ihale ve rüşvet karıştırmaktan sorgulanıyoruz bu aralar paralel yapının kebabları gscimbom içinde rahatca gezebiliyor

Bekler üzerine yazdığım her şeyi okumamışsın demektir bu. Telles'in defansif özelliği bence yeterli değil renkdaşım. Sence yeterliyse sana katılmıyorum ama saygım sonsuz. Hatta bir maçta öyle bir penaltı yaptırmıştı ki Melo kalaylamıştı onu o an dedim ki bu kadar acemi topçu olmaz.

2 sene önce Febe alacağına biz alabilirdik Hasan Ali'yi şimdi forumda gelsin diye beklenilen Tarık ve Şener'den kötü topçu değil. Ha şunu da yazdım yorumlarımda ben yerli dayatması yüzünden bazı futbolculara ok diyorum yoksa Şampiyolar Ligi seviyesinde hepsi yetersiz.

Caner - Di Maria, Robben'lerle birebir kalmıyor sonuçta Lig'de. Galatasaray Şampiyonlar Ligi takımıdır. Buna engel olmanın yoluda 5+3 ve türevleridir.

Babacım ben Hasan Ali ve Telles'i karşılaştırmak futbol cahilliğinin ötesidir yazdım sen cevap verdin. Benim sana bizzat yazdığım birşey yoktu ki senin önceki yazılarını okumam gereksin?

Telles ligin sonlarına doğru düşüşe geçtiği doğrudur, hatta ilk geldiğinde fiziksel açıdan yetersiz dediğimde üstüme atlayanlar olmuştu. Ama bir adamı kamp dönemi geçirmediği, kıtalar arası yolculuk yaparak geldiği ve daha yarım sezon oynadığı bir ligde Hasan Ali'yle karşılaştırmak kadar aşağılamak ne demek? Marcelo'da kendi kalesine gol attı, onun da defansı sorunlu onu da mı karşılaştıralım çakma İsa'yla. Şu karşılaştırmaları yaparken az biraz vicdanlı olun da bizim topçuları itin g.tüne sokmaktan vaz geçin artık.

@Serbay Buğday

soruyorum değer miydi?

10509723_934569503225849_3221845045654162099_n.jpg

sene geçen sene bu arada..

Bira böbrek taşını düşürüyormuş, ondan içmiş Sergen renktaşımız..

O kısmı kaçırmışım :) Evet öyle bir özelliği var da bunun başka tıbbi yöntemleri de var. O taş kaç birada düşücek bunun hesabı farazi olur :)) Ayrıca Kola, Bira'dan daha zararlıdır diyorum, bilmem katılır mısınız? Bana ikisi de uzak zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt