- 3 Temmuz 2012
- 139.908
- 88.167
- 5.338
@Recep Yıldırım
admin bey bu terim görünümlü kuş nezaman banlanacak acaba. illa zor mu kullanalım yani.
kuş ölcer ötmedi adam kebab
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Recep Yıldırım
admin bey bu terim görünümlü kuş nezaman banlanacak acaba. illa zor mu kullanalım yani.
Oysa ki ben Hasan Ali ile Telles karşılaştırması hakkında yorum yapmıştım. Konuyu neden Ivanovic'e getirdin ki şimdi?
kuş ölcer ötmedi adam kebab
ramazanda icmek daha mi fazla gunah? bu soruya cevap verecek renktas var mi
tapatapatapatalk
o daha kötü. en kısa zamanda gerekenı yapınız.yoksa bızler ceza almak zorunda kalıyoruz
raporladım inş. ceza alırsın.
Allah'ın her günü mübarek..
GSC yarışmalarına ihale ve rüşvet karıştırmaktan sorgulanıyoruz bu aralar paralel yapının kebabları gscimbom içinde rahatca gezebiliyor
son yarışmadaki performansım iddialarınızı çürütecek cinstendi.
suçluyu yanlış yerde arıyorsunuz.
hırsız kebapçılar işte;
@Emrah Yıldırım
@Alpay Asma
ve piyonları
jr @Vasfi Vural
Bekler üzerine yazdığım her şeyi okumamışsın demektir bu. Telles'in defansif özelliği bence yeterli değil renkdaşım. Sence yeterliyse sana katılmıyorum ama saygım sonsuz. Hatta bir maçta öyle bir penaltı yaptırmıştı ki Melo kalaylamıştı onu o an dedim ki bu kadar acemi topçu olmaz.
2 sene önce Febe alacağına biz alabilirdik Hasan Ali'yi şimdi forumda gelsin diye beklenilen Tarık ve Şener'den kötü topçu değil. Ha şunu da yazdım yorumlarımda ben yerli dayatması yüzünden bazı futbolculara ok diyorum yoksa Şampiyolar Ligi seviyesinde hepsi yetersiz.
Caner - Di Maria, Robben'lerle birebir kalmıyor sonuçta Lig'de. Galatasaray Şampiyonlar Ligi takımıdır. Buna engel olmanın yoluda 5+3 ve türevleridir.
gecen gun 4 bira ictim renkdas
tapatapatapatalk
Bunu bana söylemenize gerek yok. Sağlıklı bir yaşam ve vücut için sigara ve alkolden uzak durulmalı. Ha kırk yılda bir ortama uyulabilir ama alışkanlık haline getirilmemeli.
ramazanda icmek daha mi fazla gunah? bu soruya cevap verecek renktas var mi
tapatapatapatalk
sao paolo kadrosu çok iyi.
geri takımlarda birer ikişer yıldızlar var. ama defanslar genel olarak kötü.
Bunu bana söylemenize gerek yok. Sağlıklı bir yaşam ve vücut için sigara ve alkolden uzak durulmalı. Ha kırk yılda bir ortama uyulabilir ama alışkanlık haline getirilmemeli.
Bira böbrek taşını düşürüyormuş, ondan içmiş Sergen renktaşımız..