Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben 10 seneden fazla oldu cay ve kahvede sekeri keseli simdi sekerli cayin tadi igrenc geliyo ben cok cay kahve icen biriyim sekerli icsem yanmistim alisma meselesi sekersize alistinmi sekerli icemiyosun

işte bende o alışma evresindeyim alışırsak iyi olcak şekersize yoksa her küp şeker başa bela asıl kolada baya küp şeker varmış ya onu bırakmak lazım

bjk formaları da güzel olmuş ama adidas bizdeyken güzel forma yapmıyodu

bjk formaları da güzel olmuş ama adidas bizdeyken güzel forma yapmıyodu

1405424421682.jpg

bunları mı diyorsun?

1405424421682.jpg

bunları mı diyorsun?

beni ilgilendirmez bizde shaktardan çalmıştık havalı olmuş ikiside adidas çaldı sayılmaz özgün forma zaten yok uğraşmıyo firmalar ama bence bizim formalar çok tatlı olmuş sponsor olsun direk alcam bide cl logosu kol a ohh

sizinkiler daha kötü be hacı :)

espri yaptığını zannediyosun dimi senden daha fazla takımımı seviyorum ben ve 3.sınıf takımların bile formalarından kötü şu beyaz forma özensiz ve baştan sağma ben yakıştıramıyorum takımıma fikrimi söylemekte de özgürüm beni bu şekilde eleştiremezsin dersinki şu yönlerden estetik kaliteli vs. felan böyle bir eleştiri yoluna başvurmak senin seviyeni gösterir kimsenin taraftarlığınıda sorgulamaya hakkın yok hepimiz bu renklere gönül veriyoruz

Bu formalarda neyi beğenip, neyi beğenmiyorsunuz anlamıyorum. Her yıl aynı görünüyor bana. Forma işte.

neden mor forma anlamıyorum cidden neden malzeme veriyoruz sağa sola ben hayatta gidip o rengi almam mor rengi normaldede sevmem füme yapsalardı koyu gri falan

Sari kırmızı guzel duruyor ama o yandaki ince çizgiler hic olmamış. Beyaz forma cok basit olmuş (Baros' un geldiği sene bir beyaz formamiz vardi yandan sari kirmizi cubuk iniyordu o mesela cok guzeldi). Mor fena durmuyor tabi store de canli gormek lazım.

★★★》☆

Sponsorsuz forma da daha hos olmus bizim icin, arkadaki ulket yazısı da olmasa süper olurmuş.

★★★》☆

espri yaptığını zannediyosun dimi senden daha fazla takımımı seviyorum ben ve 3.sınıf takımların bile formalarından kötü şu beyaz forma özensiz ve baştan sağma ben yakıştıramıyorum takımıma fikrimi söylemekte de özgürüm beni bu şekilde eleştiremezsin dersinki şu yönlerden estetik kaliteli vs. felan böyle bir eleştiri yoluna başvurmak senin seviyeni gösterir kimsenin taraftarlığınıda sorgulamaya hakkın yok hepimiz bu renklere gönül veriyoruz

Hocam bende bu seneki formaları beğenmedim de , bir bak o formaların tarihine istersen nostalji için..Önemli olan arma , herkese aynı anda beğendiremezler zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt