Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende tarikciydim bursanin son maci dunku nacini izledim sener gerçekten bir iki tık daha iyi

tost makinasi

Ya Sabri dönsün diyorum da.. Peki neden?

Biz devre arasi epey bir defans aldik bosu bosuna.. Defansimiz nekadar kötü olursa olsun belirli bir standarda sahibiz.. Tarik Sener Veysel Sabri dörtlüsünden kim oynarsa oynasin pek fark etmez. Ama bizim yönetim belli ki sag bek alacak.

BENCE;

Adam gibi santrafor ve sol kanat oyuncusuna verilmeli paralar.. Sinan Bolat ve Tasci'yi da aldik mi tamamdir bence.

Bizim sorunumuz kesinlikle ofans bölgesi. Burak-Umut'la sezon bitmez. Olcan-Sneijder-Bruma üclüsü kesinlikle yetmez.

Orta sahada yine iyi kötü tecrübesiyle Hamit, Yekta ve kalirsa Süper Lig seviyesinden Furkan var. Sabri'yi de davet edersek Veysel'i orta sahada kullanabiliriz.

Sol beki Balta, Sabri veya alt yapidan birisi yedekler. 2 yildir sürekli ayni seyleri tartisiyoruz.

@Nuri Aslantas @Onur Yilmaz @Melikşah Aydoğan siz ne düsünüyorsunuz?

Ben olsam Tarık ve Şener için iki kulübede 2.5m + engin'i teklif ederdim. Aralarında fark yok hangisi kabul ederse onu alırdım.

Şener'in maddesini kullanarak almak bursaya ayıp olur hem enginide vermiş oluruz.

Bu 'aman karşı takıma ayıp olmasın' mantığını anlamıyorum..Serbest kalma maddesini oyuncu ve kulüp anlaşmaya vararak koymuyor mu kime neden ayıp oluyor?

Burak suan turkiyenin en iyi tartismasiz forveti ama murat urhanin dediği gibi bu forvrt hatti bizi tasimaz verem oluruz vallahi

tost makinasi

Küme düşmekten Edinho sayesinde zor kurtulan takım 27 yaşındaki oyuncusuna 5 milyon istiyor şaka gibi , gitsin A2 'den Altuğ oynasın daha mantıklı Yasin 'e ihtiyacımız yok.

Türkiye futbolu o kadar kötü ki.Rezalet ötesi.Böyle çöplere bile milyonlarca para istiyorlar.Tüp kafanın yüzünden hep.Yoksa aç anadolu takımlarının nazini niye çekelim ki.?

ya beyler bursasporun en az 20 maçını izledim geçen sezon babam bursasporlu olduğu için.Emin olun şener balonun en önde gidenidir.Bursa hayvan kadar gol yediyse o şener ve taiwo denen defansif yönü 0 olan iki beki yüzünden yemiştir.Allah muhafa şeneri sağ beke alırsak o kanat elek olur elek

Keske Gomis'i transfer etseydik. Burun kiviriyordum, daha iyisini almaliyiz diye. Simdi Almeida falan, yanlis hamleler bunlar. Pato'yu almanin tam zamanidir. Adam hala 24 yasinda.

Bir de Gokhan Tore'nin 4 milyon'a transfer oldugu yaziliyor. Dogruysa ve bu paraya almadiysak gercekten yazik olur. 30 yasindaki Olcan'a bu paranin fazlasini verdik.

Olcan 28 yaşında kardeşim abartma.

aga bu nedir ya off :/

BssK7COCEAAikTd.jpg:large

Bilal de gelse kanatlarımız yeterli olabilir ama yabancı bir hücum oyuncusu gerekiyor bence. mesela Sneijder sakatlansa sistemimiz çöker, Çolak'la falan yürümez iş. bu yüzden kiralık da olsa Giovinco ya da Osvaldo gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var. tabi bu oyuncular yedek kalmayı kabul eder mi o ayrı konu

Bu 'aman karşı takıma ayıp olmasın' mantığını anlamıyorum..Serbest kalma maddesini oyuncu ve kulüp anlaşmaya vararak koymuyor mu kime neden ayıp oluyor?

Bursa ile iyi ilişkilerimiz var, beğendiğim bir kulüp ki şike sürecinde gs ts dışında tepki ortaya koyan tek takımdı Bursa. Diğer takımlar olsa pek umrumda olmaz ama bu yüzden hem onlara yardımcı olmuş oluruz hemde biz oyuncuyu almış oluruz sorun çıkmadan. Zaten Zan Engin gibi adamları yollamak istiyoruz.

Pirlo gelmiyor mu? Allegri yüzünden Milan'ı terk etmiş adam.Galatasaray'a neden gelmesin.2,5m brüt kazanıyormuş.Bu rakam bizim için uygun.

ya beyler bursasporun en az 20 maçını izledim geçen sezon babam bursasporlu olduğu için.Emin olun şener balonun en önde gidenidir.Bursa hayvan kadar gol yediyse o şener ve taiwo denen defansif yönü 0 olan iki beki yüzünden yemiştir.Allah muhafa şeneri sağ beke alırsak o kanat elek olur elek

Şener'i bende çok izledim.Hatta Gstv de sürekli bizimle oynanan maçları gösteriyorlar.Söylediğin gibi defansif açıkları var.Ama bence kendini geliştirebilir ki takımda da bi İtalyan varken.Ben Tarık'tan çok,Şener'in gelmesini isterim şahsen.Ortaları da çok iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt