Serdar Sezgin
Aslan Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.603
- 5.012
- 1.343
Bende tarikciydim bursanin son maci dunku nacini izledim sener gerçekten bir iki tık daha iyi
tost makinasi
tost makinasi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben olsam Tarık ve Şener için iki kulübede 2.5m + engin'i teklif ederdim. Aralarında fark yok hangisi kabul ederse onu alırdım.
Şener'in maddesini kullanarak almak bursaya ayıp olur hem enginide vermiş oluruz.
Küme düşmekten Edinho sayesinde zor kurtulan takım 27 yaşındaki oyuncusuna 5 milyon istiyor şaka gibi , gitsin A2 'den Altuğ oynasın daha mantıklı Yasin 'e ihtiyacımız yok.
geçen yıl 16 gol 16 asist yapan bir kenar adamını barda vurulan adamla karsılastıranlar var
Galatasaray Stats @CimbomStatistic 31 sn.
Aynı zamanda yakından olan duran topları Selçuk İnan, az daha gerisini Burak daha uzaktan Hamit Altıntop kullanıyormuş.
Keske Gomis'i transfer etseydik. Burun kiviriyordum, daha iyisini almaliyiz diye. Simdi Almeida falan, yanlis hamleler bunlar. Pato'yu almanin tam zamanidir. Adam hala 24 yasinda.
Bir de Gokhan Tore'nin 4 milyon'a transfer oldugu yaziliyor. Dogruysa ve bu paraya almadiysak gercekten yazik olur. 30 yasindaki Olcan'a bu paranin fazlasini verdik.
Bu 'aman karşı takıma ayıp olmasın' mantığını anlamıyorum..Serbest kalma maddesini oyuncu ve kulüp anlaşmaya vararak koymuyor mu kime neden ayıp oluyor?
ya beyler bursasporun en az 20 maçını izledim geçen sezon babam bursasporlu olduğu için.Emin olun şener balonun en önde gidenidir.Bursa hayvan kadar gol yediyse o şener ve taiwo denen defansif yönü 0 olan iki beki yüzünden yemiştir.Allah muhafa şeneri sağ beke alırsak o kanat elek olur elek