Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tangocu, River Plate, forma numarası 10, Lazzini'nin herkes menajeri olmak ister. İroniler havada uçuşurken Lazzini bana göre tam bir kapalı kutu.

ne yapip edip bizim almaniz lazim lazniyi yoksa cok kötü olur

yönetim istifasini versin

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Lanzini Galatasarayin maclarini izliyormus

* LG G2 Tapatalk *

Gökhan Töre için Rubin 4 milyon Euro'lara indiği haberinin doğru olduğuna inanmıyorum. İyi bir sezon geçirdi piyasası neden düşsün? 7 milyon Euro üzerinde bir rakama transfer etmişlerdi hatırladığım kadarıyla. Olcan'dan sonra mutlaka Töre demiyorum, stoper ve sağ bek + alternatif bir forvet. Olursa eylül gibi Töre diyeyim.

yeter baskan hep kandiriyorsun bizi

elin menemencisi lanzni alirken sen sinan polati getiriyon

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Transfersiz kadromuz aynen bu.

Veysel'le forma rekabetine girecek sag bek ve Koray-Balta disinda hicbir alternatifimiz yok.

Veysel lesh. Boylesi daha iyi bence:

Muslera

Semih Koray Balta Telles

Melo Selcuk

Olcan Sneijder Bruma

Burak

Bu da dusunulebilir lig'de:

Muslera

Semih Chedjou Koray Balta

Melo Selcuk

Olcan Sneijder Bruma

Burak​

Ekli dosyalar

• 5C25EC27A39F5680729BBB7AC718F378.webp
    5C25EC27A39F5680729BBB7AC718F378.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 200
Lanzini gelirse bjknin maçlarını kacirmam.

Yalnız renkdaşlar yerli transferinde kime talip olsan kafadan pazarlık 5 milyon euro'dan başlıyor. Çorapören sağolsun.

Gökhan Töreyi almamakta Yönetimin ve onu körü körüne savunan taraftarın ne kadar iş bilmez olduğunu gösterir.

Bakıyorsun foruma hep aynı isimler. Maksat Gökhan üzerinden Yönetimi savunma çabası.Yoksa Gökhan başarılı olur, olmaz bu ikinci plan.Gerçekten inanılır gibi değil.

Bu yönetim ve taraftar profiliyle biz sürekli başarıyı hiçbir zaman yakalayamayız.

Baskettede aynı. Her türlü desteği hakeden bayan ve erkek şubesi gene hakettiği değeri görmüyor. Ergin atamanında tranfer anlamında ilk tercihlerinin alındığını falanda düşünmüyorum.

Millet burada transfer yapiyor kafasina göre ama seneye FFP'yi geçemeyiz. Tek yolu bizi sampiyon yapacak nokta bir transfer. Baskada olmayacak. Malesef Canaydin dönemini aratmiyorlar bize. transfer ve anlasmalar rezalet.

Olayi Ocan vs Tore tartismasindan cikaralim. Kanatlarda eksigimiz var ve Gokhan Tore 4 milyona kacmamaliydi diyelim. Olcan da iyi adam yerli bazinda, ama Tore'nin ciddi bir potansiyel var hala disariya cikaramadigi.

oyle ama futbol potansiyelinin disinda burada bir kac hafta once bir arkadasin dedigi gibi torenin ayrica her an olme potansiyelide var. :asd2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt