Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir ara bounanette diye bir ufaklik vardi riverdaydi galiba baya sisirmislerdi
tost makinasi
yeter baskan hep kandiriyorsun bizi
elin menemencisi lanzni alirken sen sinan polati getiriyon
Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk
lanzini menemen yiyormus
Transfersiz kadromuz aynen bu.
Veysel'le forma rekabetine girecek sag bek ve Koray-Balta disinda hicbir alternatifimiz yok.
Çok ciddi bir kaza geçirdi o wonderkid olarak gösteriliyordu. Malaga'daydı bi ara. Son durum ne bilmiyorum ama yetenekli oyuncudur.
Gökhan Töreyi almamakta Yönetimin ve onu körü körüne savunan taraftarın ne kadar iş bilmez olduğunu gösterir.
Bakıyorsun foruma hep aynı isimler. Maksat Gökhan üzerinden Yönetimi savunma çabası.Yoksa Gökhan başarılı olur, olmaz bu ikinci plan.Gerçekten inanılır gibi değil.
Bu yönetim ve taraftar profiliyle biz sürekli başarıyı hiçbir zaman yakalayamayız.
Baskettede aynı. Her türlü desteği hakeden bayan ve erkek şubesi gene hakettiği değeri görmüyor. Ergin atamanında tranfer anlamında ilk tercihlerinin alındığını falanda düşünmüyorum.
Olayi Ocan vs Tore tartismasindan cikaralim. Kanatlarda eksigimiz var ve Gokhan Tore 4 milyona kacmamaliydi diyelim. Olcan da iyi adam yerli bazinda, ama Tore'nin ciddi bir potansiyel var hala disariya cikaramadigi.
ne yapip edip bizim almaniz lazim lazniyi yoksa cok kötü olur
yönetim istifasini versin
Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk