Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilal Basacikoğlu

Sinan Kurt

Aytaç Kara

Şener Özbayraklı

Şu oyunculardan tek Sinan Kurt için ne veriyolarsa versinler derim Şener'ide 3-5 oyuncu ile takasa getirsek iyi olur ver Engin Baytar'ı Sercan'ı kadro şişik hala para ile oyuncu alıyoruz anlamış değilim 3'er 5'er ver işte kim varsa.

Garay kaliteli stoper, Arjantin bazi maçlarda 2 stoperle oynamasina ragmen gayet iyi oynadilar.

Neredeyse herkes kötü defanslari diye sürekli Arjantini elestiriyorlardi ama turnuvada ne kadar iyi olduklarini gösterdiler

6m euroyla tüm defansif sorunlarimizi çözebilirdik

Arjantin'den Mascherano'yu çıkar defansı öyle izle seyret diyorum :) Ayrıca Rojo dikkatimi çekti benim de.

Garay kaliteli stoper, Arjantin bazi maçlarda 2 stoperle oynamasina ragmen gayet iyi oynadilar.

Neredeyse herkes kötü defanslari diye sürekli Arjantini elestiriyorlardi ama turnuvada ne kadar iyi olduklarini gösterdiler

6m euroyla tüm defansif sorunlarimizi çözebilirdik

Kesinlikle katılıyorum. Ancak ne kadar kazanıyor Garay bakmak lazım. Yani biz 6 verseydik bile bize gelmezdi diye düşünüyorum. Sağlam maaş alıyordur Rusya'da.

Bizim izlettigimiz soylenen bir Bulgar orta saha oyuncusu vardi ya, hani on libero olmasina ragmen cok gol atan, Slavchev. Sporting almis 2.5m Euro'ya Mayis'ta, simdi ogrendim. Simdi parlatir 10-15'e okuturlar 1-2 sene icinde.

hazır 2girls 1 cupdan başlamışken 1 man 1 jar da izleyin bari sonra uyumaya çalışın.gece gece bu ne muhabbet laan.:90:

not: yolun sonu deep web

Olcan mı Töre mi dersen ben 1000 kere olcan derim. Olcan ileri uçta her mevkide oynar. Geçen sene bek oynayabildiğini dahi gördük. Ara pası özelliği var, oyun kurma yeteneği var. Sıkıştığında ver pası takımı rahatlatsın. Selçuk vari yetenekleri olan bir oyuncu. Komple Forvet nasıl hem pivot hem hemde yaratıcı özelliği olan İbrahimovic, Drogba gibi Olcan'da komple orta saha diye özetleyebilirim. Adamda yok yok. Yılın transferidir yazın bir kenara ;)

Dün sana bi soru sormuştum uyumuşsun sanırım

resizedimage.php

Bu foto hakkında ne düşünüyosun​

Ayağı iyi olsaydı geriden oyun kurma vs. Real'de kalırdı ama Garay standart bir stoper. Ujfalusi, Popescu familyasından değil yani.

iyi veya kötü demek istedigim su.garay dedigimiz adam uluslararası arenada isim yapmıs,piyasası olan,real madrid gibi benfica gibi takımlarda oynamıs,uefayı almıs,arjantin ile dünya kupası finali oynamıs kariyerde bir topcu.bu adamla süperligin zübük bir topcusu aynı degerde olmamalı.

Şu oyunculardan tek Sinan Kurt için ne veriyolarsa versinler derim Şener'ide 3-5 oyuncu ile takasa getirsek iyi olur ver Engin Baytar'ı Sercan'ı kadro şişik hala para ile oyuncu alıyoruz anlamış değilim 3'er 5'er ver işte kim varsa.

Biz versek dahi adamlar para istiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt